發新話題

依家D人真係...

[Close]

依家D人真係...

話說我今日入左一個玩mod的ser...
(即係有得學技能,買野,個admin仲會不停補人血)
之後我見到條友唔陏...咁我咪多手斬左佢一刀,玩下佢= =(玩mod斬下人好平常jie)
反正admin不停補血,而且佢又滿血...
點之佢就開咪話我on nine,又問侯我丫媽...仲問候埋我袓宗 (我都係斬左一刀咁多ja,仲要講埋sor)
條友之前一死左就已經係咁開咪吊admin...明明自己死左又要罵人

我想講的就係...
大家都係玩下game輕鬆下jie~洗唔洗句句都咒人全家咁絕?
仲有我唔覺得開咪爆粗好型好勁lo

呢D人日日都有嫁啦,睇黎樓主仲未慣

所謂百吊能忍,保家

同埋照樓主所講,果個SER有咩好玩?無敵SER玩跑online?

引用:
原帖由 孽紋乂菲 於 2010-6-25 16:23 發表
呢D人日日都有嫁啦,睇黎樓主仲未慣

所謂百吊能忍,保家

同埋照樓主所講,果個SER有咩好玩?無敵SER玩跑online?
我真係未慣...我係新手@@
我入唔到4v4 or 8v8 ser先試下玩其他ser...點知....

引用:
原帖由 abedu 於 2010-6-25 16:28 發表

我真係未慣...我係新手@@
我入唔到4v4 or 8v8 ser先試玩其他ser...點知....
其實新手最好唔好入插件場,玩正式coop仲好練

我前排係咁玩多人插件無敵跑online場,玩左半個月即刻退步哂

而家玩番零插件coop場練番哂D推亨斬叉技術番黎

當你玩番零插件場既時侯同D玩開多人無敵插件跑online既人玩番,你就會覺得果D人好Q屎

上次玩零插件場咪係囉,條友唔識推亨,平地飛埋黎都唔推,比肥佬嘔中又周圍走,訓低左就開咪吊人,自己沖前訓低又吊,自己行得慢又吊,之後我地夾手夾腳TK死左佢

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 orangejuice 於 25-6-2010 04:49 PM 發表
不嬲都係四人專家0插件好玩喇.
孩子.我支持你的講法.但下次唔好違規連帖啦
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

你插人一刀....人地插你一咀

打個和囉

其實你玩緊coop 定sur = =
點解可以有條油唔郁..(?)
同埋佢開咪吊admin時,admin都唔踢 or ban
無奈ing

引用:
原帖由 Pvt.Allen 於 2010-6-25 18:34 發表
其實你玩緊coop 定sur = =
點解可以有條油唔郁..(?)
同埋佢開咪吊admin時,admin都唔踢 or ban
無奈ing
我都唔記得LO...BUT ADMIN 踢過佢又入返....好煩= =

引用:
原帖由 abedu 於 25-6-2010 16:04 發表
之後我見到條友唔陏...咁我咪多手斬左佢一刀,玩下佢= =(玩mod斬下人好平常jie)
點之佢就開咪話我 ...
呢D行為咪就係佢既<輕鬆+減壓>既方法LO...
只係樓主你做左佢既出氣袋(o姊)....

敬請樓主記住:::認真~你就輸了...
GO_TO_HALL!!!>o<

條友係咁補血都會死,vlan 真係多勁人

放心~吊得多就會化嫁啦~            `

引用:
原帖由 abedu 於 2010-6-25 16:04 發表
點之佢就開咪話我 ...
咩場呀@@咁好既個admin 比人x都唔踢佢
開咪條友係唔係擋自己係神?唔死得?唔扣得血?劈一刀就會不停流血?打機打上腦?

算啦
依個世界好多人極重視打機, 打機仲認真過死人
我都成日玩野攪下人, 有時比人出聲話
一D幽默感都冇

發新話題