發新話題

bfbc2 連線搵唔到有場?

[Close]

bfbc2 連線搵唔到有場?

咩事???琴日玩都好好地..咩事????話咩..we couldnot find any game 果d..唉..咩事

你試左幾多次??
次次都係咁??
we could not find any game=溫唔到場
沒乜大問題
經常都有
唔好大驚小怪
宜家已經好左好多
Vlan小白大增...................
已超過我忍耐度

引用:
原帖由 WArhEAd 於 2010-5-9 20:43 發表
你試左幾多次??
次次都係咁??
we could not find any game=溫唔到場
沒乜大問題
經常都有
唔好大驚小怪
宜家已經好左好多
試下億幾次..都仲係咁..唉....令外我想問下....係咪有分香港ser???我次次入人地場都係成400ping以上...好難玩= =

溫台灣EA server
用乜上網都有分別
台灣EA server我32-64ping

打EATW溫ser
唔好問邊到打EATW溫
已超過我忍耐度

引用:
原帖由 WArhEAd 於 2010-5-9 22:13 發表
溫台灣EA server
用乜上網都有分別
台灣EA server我32-64ping

打EATW溫ser
唔好問邊到打EATW溫
終於搵到邊到溫ser...不過都係搵唔到..唉

問問你用乜上網??

已超過我忍耐度

引用:
原帖由 WArhEAd 於 2010-5-10 18:31 發表
問問你用乜上網??

岩先又搵到有場...不過好多場一入都會比server踢左出黎..有乜解決方法?  話乜p字頭果個唔知乜...唉

http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... page%3D2&page=2

有人問過
我又答過
自已睇
已超過我忍耐度

引用:
原帖由 WArhEAd 於 2010-5-11 17:19 發表
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=213232&extra=page%3D2&page=2

有人問過
我又答過
自已睇
唔店..一樣搵唔到..............

發新話題