42 123
發新話題

重申聲明"HKDSP"

[Close]
引用:
原帖由 windsang 於 2010-1-22 18:21 發表

如果未load到入去係唔會顯示人名

且係 投票kick唔到

其實係呢個point 諗一諗都知
好邏輯~深表認同.

引用:
原帖由 NAGASUMI 於 2010-1-22 18:25 發表

可能呢個場主冇諗野呢 XD
我專登 唔講住 等佢 谷到上晒氣 先黎篤爆佢

引用:
原帖由 windsang 於 2010-1-22 18:26 發表

我專登 唔講住 等佢 谷到上晒氣 先黎篤爆佢
對唔住對唔住...我見你咁打就忍唔住篤爆佢 XD
但我冇咩意慾收返個句,點算好 XD

點解有隻背向天既野係到...
係咪肚餓
我依到有舊狗骨
要唔要?

施主你真係有善心,你將你平時食開既野都比人~善哉善哉
必有好報

引用:
原帖由 丈二和尚 於 2010-1-22 20:06 發表
施主你真係有善心,你將你平時食開既野都比人~善哉善哉
必有好報
和尚和尚,佢同樓主分享骨頭,因為佢地係朋友丫嗎
但呢度應該冇咩人想知佢地o既特殊關係
好心呢d野佢地pm私底下講啦

引用:
原帖由 lovesikfai 於 2010-1-22 18:17 發表
咩原因佢地霸住個場 仲要踢場主

人地話場主唔行 叫左好多次都唔行,忍唔住踢場主
你就話load緊場  可以理解
但我就念來念去都念唔到你話(霸住個場)係咩意思 ...
我明白la..原來開場唔係為其他人玩,係俾場主自娛既
人地入佢個場玩就係霸住佢個場...樓主做乜唔set pw呀,唔使俾人霸住個場囉

引用:
原帖由 kelvinkkkkkk 於 2010-1-22 17:35 發表

~_~唔係講團,講實力既,老三講道理姐~ 你唔好講到NO.團唔講道理咁啦...NO.團唔係咁
佢硬係要拎有團無團,有實力無實力黎比較嘛,陪下佢囉~_~

u open SERVER will know 場主問題 你唔係場主please 尊重一下人地 set ser not easy
now all admin will stop post .
i copy your post because my os is eng no chinese
please read all go to know what 意思
(1.有咪 2.有指揮能力3.有品 / 少粗口)
高人鐘意就入場玩,唔鐘意就自己另外開個場黎玩

引用:
原帖由 ricko_hk 於 2010-1-22 22:33 發表
u open SERVER will know 場主問題 你唔係場主please 尊重一下人地 set ser not easy
now all admin will stop post .
i copy your post because my os is eng no chinese
please read all go to know what 意思
(1 ...
我成日開ser 但係好和平 只係我間中挑逗d街人

講到尾都係一大堆理由去為自己copy人地段野同admin就可以老奉踢玩家而辯護
你有改下d字o既我都可以當睇唔到
改都唔改成段照copy依家連sorry都冇句
一個場主興趣係踢其他玩家
一個為朋友出頭俾人嘈返轉頭都仲要死雞撐飯蓋
一個sorry都唔打o既英文os用家
你地個場都真係好極有限
但你地放心喎,我見到HKDSP o既server,就算請我都唔會入~

另外希望你明白一點,你打唔打到中文同你copy我段野係兩回事黎
你冇錢唔等於你去打劫無罪
唔該唔好用小朋友理論去掩飾自己o既行為

算la大家都係想都機姐""
和氣收場吧-_-

42 123
發新話題