發新話題

on3x3 ser,叫[有品唔走場,入]+on3x3 admin宇智波

[Close]

on3x3 ser,叫[有品唔走場,入]+on3x3 admin宇智波

係vlan versus 01,個admin叫宇智波
玩玩下,人類就書果時,無lala全部喪c都無得復活,等比左d人過關先復活到,
on3x3 到,人做admin佢做admin,做到佢咁不如唔好做
大家都唔好入佢個ser玩啊

你玩緊沼澤第一關?

係啊
你都玩緊???????

沼澤第一關間中會有bug
禁完制之後 怪冇得重生
要過左海先有
你係咪第一次玩?

聽到未,開ser比人玩仲要比人鬧,岩岩食完野番黎,就比人鬧onX,勁無奈

vlan真係多新手

真係唔知而家d玩家咩態度,又要小學雞,又要新手,

最喪就係居然有人連場地都未識行就入黎對抗ser玩

開個ser比你玩,就係想同d玩家一齊玩,
叫佢地開ser,又潛哂水

仲有機會人類唔扣血,我試過2次

引用:
原帖由 fungyiufai 於 2009-12-29 11:02 發表
係vlan versus 01,個admin叫宇智波
玩玩下,人類就書果時,無lala全部喪c都無得復活,等比左d人過關先復活到,
on3x3 到,人做admin佢做admin,做到佢咁不如唔好做
大家都 ...
小學雞,打機打到你傻左

小朋友比人嘈完
潛左水喎

哈哈  傻仔想開post出黎小人點知比人小返 你都幾冇面下, 哈哈~ 新手 一大個

引用:
原帖由 horace627 於 2009-12-29 11:33 發表

vlan真係多新手
你未做過咩

引用:
原帖由 haahaa1123 於 2010-10-15 07:41 發表
你未做過咩
我係試過做新手,但未試過做新手果時,隨便咁將隻game個bug,推落去開ser既場主or admin度,話個場主戇X.

仲有件事過左咁耐,我相信樓主對依隻game已經加深左唔少認識,唔會再盲目亂說話.
同時,我亦都唔知你對我有咩不滿,定係冇野做,推番個post出黎嘈過,過下癮咁.

多新手  冇計            

發新話題