發新話題

[建議]組一支香港代表隊

[Close]
引用:
原帖由 ak41 於 2009-12-4 14:11 發表

那你認為新星 同 天下為神你又算是主力?
客串姐 haha

回復 149# 的帖子

做咩唔出主力 下下打比賽你5個主力齊哂先打? 一日唔齊 唔打 ?

最後咪又係等個結果出來~~~~~~~~~~~~~~~~~~在說      有什麼用!~

香港收皮啦..
你地試下去vs平台...
大陸無lag 一定2:0win......

你地5抵得大陸隊勁姐....
大陸只係輸比台灣...講完!

原帖由 siuyin951 於 2009-12-2 14:00 發表
其實係影片同rp 中看到
先從第一場講起
毛利的連技: 鬼國-->火計-->一技-->大技
竟然可以在2秒內完成
直江的大決 可以在變後 閃 大 時間在1秒內
還有很多
第二場
大陸的開場花團的確是非常lag
服部上殺 義龍一技金川 ...
佢地個個都用改鍵...出招快正常..
本人都用既...有用既2秒內.係得既!

懇請大家唔好..繼續玩針對..攻擊其他人

賽事 是公平的.輸贏 睇心態

贏過一次..唔代表次次都贏,相反輸過一次,唔代表以後都是輸

引用:
原帖由 『奶。強』 於 2009-12-8 21:22 發表
香港收皮啦..
你地試下去vs平台...
大陸無lag 一定2:0win......
引用:
原帖由 『奶。強』 於 2009-12-8 21:24 發表
你地5抵得大陸隊勁姐....
大陸只係輸比台灣...講完!
閣下似乎不知道大陸LKR已在vs平台輸了一仗0:2給香港
在此預告LV團長知曉已約本人於這星期六晚上8時再一決戰
不過這些都只是交流友誼之戰
最重要是可跟大陸團隊互相切磋而已

引用:
原帖由 EasY_gOinG 於 2009-12-2 14:32 發表
其實 睇到第3場的實力 再比較1,2場的實力

俾我感覺係..

1係 大陸隊黎左香港打比賽 沒delay 沒lag 連技快過香港人
1係 大陸隊根本就係 代打了
+1 大陸隊一向很肯定自己能夠進入4強..
背後隱藏著什麼?是實力?還是.......?
不說了.

引用:
原帖由 IS.英雄 於 2009-12-9 12:11 發表

閣下似乎不知道大陸LKR已在vs平台輸了一仗0:2給香港
在此預告LV團長知曉已約本人於這星期六晚上8時再一決戰
不過這些都只是交流友誼之戰
最重要是可跟大陸團隊互相切磋而已 ...
神團IS又出戰

發新話題