發新話題

[Counter-Strike] MJ入

[Close]

MJ入

你好是我是是我 岩岩係cs話我cheat 好開心

岩岩我系中門你系a c4 我同你鬥緊awp 跟住我見你吾見左 我收曬腳步聲慢慢去緊a小...你一粒o4 去a小?咁岩?之後我尼家叫你出黎挑機...你死都吾出 話曬你時間?曬你幾多時間....我比埋錢你打機 你又吾出....話曬你時間?你吾好話你吾想比人知道你系外掛...乜都假...出黎最岩既方法...你死都吾比 我可以點?

引用:
原帖由 飛翔 於 2009-11-1 21:42 發表
岩岩我系中門你系a c4 我同你鬥緊awp 跟住我見你吾見左 我收曬腳步聲慢慢去緊a小...你一粒o4 去a小?咁岩?之後我尼家叫你出黎挑機...你死都吾出 話曬你時間?曬你幾多時間....我比埋錢你打機 你又吾出....話曬你時間? ...
我既心理:
走左去mid 諗下先..:
10秒後炸a小 12秒後上a小睇 15秒 set a小 c4, 諗住set完去a小睇bomb

咁我叫你出黎打機 點解吾出先?你話曬你時間....曬你幾多時間....我只系想證明你系咪外掛...你吾系外掛怕咩出....

引用:
原帖由 飛翔 於 2009-11-1 21:46 發表
咁我叫你出黎打機 點解吾出先?你話曬你時間....曬你幾多時間....我只系想證明你系咪外掛...你吾系外掛怕咩出....
點解唔用webcam先 我webcam好正常
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

咁點解你吾出先   webcam我吾知系咩....你可吾可以解釋?

引用:
原帖由 飛翔 於 2009-11-1 21:52 發表
咁點解你吾出先   webcam我吾知系咩....你可吾可以解釋?
以上講左 好哂時間, 仲有呢 點解唔係cs講野? 你爆粗爆得好過引 點解要係vlan論壇扮冇事既

曬你幾多時間?咁你出街曬吾曬時間?出黎打返幾場機...都吾需要曬你好多時間姐...你講到好曬時間....咁我吾知可以講d咩...我就當我屈你....我無野講...你可以閂post...我吾會在回應!

引用:
原帖由 飛翔 於 2009-11-1 21:57 發表
曬你幾多時間?咁你出街曬吾曬時間?出黎打返幾場機...都吾需要曬你好多時間姐...你講到好曬時間....咁我吾知可以講d咩...我就當我屈你....我無野講...你可以閂post ...
webcam比埋你睇 又唔睇 好 off post 就當你講左對唔住

大佬 我錯我錯啦 ^^ 唔好打我啦

唔洗講啦
個 飛翔無sense 係唔係都話人cheat
睇下上次個post
http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... page%3D2&page=1
同e+ 情況一樣=]
知道自己衰左就叫人on lan =[

引用:
原帖由 飛翔 於 2009-11-1 21:46 發表
喂 你話人地外掛 之後就叫人on lan
你當自己係邊個- -?

發新話題