發新話題

請龍大幫幫忙!有關平台神手 vs L☆VE┐ 約戰問題!

[Close]

請龍大幫幫忙!有關平台神手 vs L☆VE┐ 約戰問題!

請龍大到 平台神手 vs L☆VE┐ 的約戰post睇一睇!
係星期4晚2009-10-22 23:51我講明有一半隊友(包括我)係4:00~5:00至夜晚要返工!
但平台神手 就第一個回覆2009-10-23 03:32就:
頂又3 玩野呀 報警
之後再回覆2009-10-23 03:34 :
喂 我地應該只係得 星期6星期日 晚上8點~10點打到

又沒有解釋/原因!
之後我2009-10-23 23:53 發表回覆:
ADD左 對方msn又冇覆!
好有禮貌打左成篇野"講左我地夜晚要返工"宜家淨係話夜晚得閒,平時中午個d時間又唔得閒?俾個合理解釋都冇"咁即係想點先"
請盡快約實時間!

之後佢地就回覆2009-10-24 00:51:
慢慢黎wo 禁心急做咩後生仔
你上放你個msn 上來我+你

但我星期四晚早已add左佢地個msn只係冇人應!
之後再多個回覆2009-10-24 00:56 :
我地星期5 星期6星期日 星期一 星期二 早上 同中午全部唔得 我地有隊員因工作 關係 味醒

我覺得對方有心將約戰時間轉係我地要返工既時間!
- msn一早add左又冇應
- 一早講明原因,係邊段時間唔得閒,佢地既回覆就只係話個段時間佢地唔得閒
- 沒有明確原因
- 到我要求佢地交代原因,只係敷衍作回覆
- 一直係我主動約戰,但對方遲遲冇回覆(只有**廣告**.及v.lan 兩位作回覆,又話有fd要返夜,咁佢地都應該得閒幫手回post吧!)
希望龍大幫手處理-.-

大佬我地得5條友 一條要出街都gg 得夜晚個個番屋企食飯先齊 咁我地都無計..我地都唔想家咯

如果係一些可以改時間的活動盡量互想就一就..
當然上學上班這些就沒法..

引用:
原帖由 **廣告**. 於 2009-10-25 21:04 發表
大佬我地得5條友 一條要出街都gg 得夜晚個個番屋企食飯先齊 咁我地都無計..我地都唔想家咯
對方注意!
出街是一定要出的嘛???比賽早已講明是星期5,6,日 這3天,你地依然要出街即係無意參加比賽,還是無視比賽的重要!!!!!?先前你地提出:
我fd夜晚睇場 睇賭檔.......

並冇講明有幾多人!此句說話我睇到你只話有1~2人要返工,即係可以請假/搵人調假的吧!?
我隊3人同一間就話唔可以一齊請假/搵唔多咁多人調假姐,你地得1~2個,而且做睇賭檔,即係人手一定多,可以搵到人調假,只係對方不嘗試找方法,或者沒有用腦思考解決方法吧!?

發新話題