30 12
發新話題

[Counter-Strike] +_PrInCe團喪c服#2 個admin係大晒 @@

[Close]
整bm 一定會用godmode同+hook+rope?
唔識會m6整`?

引用:
原帖由 Lovin.N!ghT. 於 2009-10-26 16:37 發表
整bm 一定會用godmode同+hook+rope?
唔識會m6整`?
我都有考慮用m6整bm 不過無十字點 好難整 入左team 多番個十字點 先易整

我打係SEVER 5係打serve
我5識英文關你咩事?
加上5係ADM大曬
佢平時SAVE左200幾300個
5關係5係ADM事.
加上ADM係有特權5係點叫ADM
多1-2個5係ADM先有
VIP都有

主題寫ADM大曬
無話佢多子彈包狂買c彈

引用:
原帖由 ks-Sky 於 2009-10-26 16:16 發表
sk_sky我覺得你好有問題...個SEVER寫左 不喜自離  
我唔係sk團<<打錯野有幾行? 你覺唔覺自己好小朋友  錯小小野都要搵黎講
我幾時有話5中2 睇清楚我講乜野先<<你真係好有問題你係抱怨區到發貼 你知唔知咩係抱怨
我都解釋左我整緊野 用線用無敵好正常<<你覺得自己個解釋好合理? 解釋左都要睇下合唔合理嫁
我只係用左佢多子彈包狂買c彈做主題<<你知唔知咩係儲存 儲存得多就緊係多c彈  唔通有儲存同冇一樣?
ban vlan ip 跟本無用 我最多只會kick<<你以經解釋左點解唔ban人 你想BAN都ban唔到
人地搵唔到個server就無計<<你係到搞笑?有冇咁多人一齊搵唔到場呀 個server多唔多人主要係玩家決定 好玩就自然多人
server都有分香臭甜酸苦?<<當然係冇分 臭名遠播 識唔識你岩岩唔係話人冇文化咩 我唔見得你有

我唔係受害者 都唔係得益者<<你只係一個無事生非既人

引用:
原帖由 ks-Sky 於 2009-10-26 17:23 發表

我都有考慮用m6整bm 不過無十字點 好難整 入左team 多番個十字點 先易整
如果你真係有心 你可以下載一點準星黎加bm都得

咪係囉,先生,你整bm唔用m6係你問題,你入左隊有準星係岩丫,你唔識張個server lock密碼?lock密碼都唔識學人整bm?你整得bm唔lock密碼比人入就知道會比人煩嫁啦。用hook加無敵走人?呢個世界上bm係有穿牆嫁,你唔識用牙?穿牆都唔識學人整bm?

咁小野都捉人字,你仲細咩,唔夠人"串"玩捉字?我學番你都唔難,係"串"唔係"寸",你用高度果d寸黎"串"人?

立場,你知唔知咩係立場呀,用人地既角度思考呀,我冇話你係受害者呀,我叫你思考呀係思考,同我"串"?你未夠班呀

引用:
原帖由 chan0147 於 2009-10-27 18:28 發表
咪係囉,先生,你整bm唔用m6係你問題,你入左隊有準星係岩丫,你唔識張個server lock密碼?lock密碼都唔識學人整bm?你整得bm唔lock密碼比人入就知道會比人煩嫁啦。用hook加無敵走人?呢個世界上bm係有穿牆嫁,你唔識用牙?穿 ...
唔鐘意lock密碼wor
穿牆走得慢過hook
串同寸係共通字 自己上yahoo搵下就知

sever就緊加離譜 意思係切斷

引用:
原帖由 ks-Sky 於 2009-10-28 17:57 發表

穿牆走得慢過hook

咁錯關5關你事?
打錯少少就要捉
係咪要笑?

引用:
原帖由 ks-Sky 於 2009-10-28 17:57 發表

穿牆走得慢過hook

回貼就回哂咁多個啦   你盲定係打字打到手軟回唔到呀
比咁多個人嘈都冇人幫 都唔識反思自己係唔係錯 仲要死頂

引用:
原帖由 大陸老 於 2009-10-29 17:25 發表

回貼就回哂咁多個啦   你盲定係打字打到手軟回唔到呀
比咁多個人嘈都冇人幫 都唔識反思自己係唔係錯 仲要死頂
咪就係LOR  5知錯?

嘈黎嘈去咪又係你地幾條友

引用:
原帖由 ks-Sky 於 2009-10-29 22:05 發表
嘈黎嘈去咪又係你地幾條友
係到笑?
幾條友好過你一條友

引用:
原帖由 oala 於 2009-10-30 19:00 發表

係到笑?
幾條友好過你一條友
表情符號唔代表我笑  
一條友夠晒  

引用:
原帖由 ks-Sky 於 2009-10-30 19:05 發表

表情符號唔代表我笑  
一條友夠晒  
你真係識引人笑
你唔係笑用 笑既表情符號  你個腦有冇事

好過你自己一個戇99咁比幾個人嘈

30 12
發新話題