發新話題

[Counter-Strike] 希望唔好唔(救)人玩就話人外掛,THX

[Close]

希望唔好唔(救)人玩就話人外掛,THX

頭先玩D2場''  場名 S字頭........之後唔係太記得

有一個 J....... 同 S,,,,,,,,,  既人.,,

佢地個隊得三個人..因為佢地(吊)哂D人去CT

有一場我係中門入B洞去B...我已經聽到佢地殺緊人之後佢地(安)左C4(我收哂腳步) 我係個洞到望左野出去,見到S咩咩行左去一個位到CAMP,,之後我緊係出去殺左佢先,, 之後佢好不滿我   係我殺佢個時  我有個隊友入左黎B 我見到我隊友同J咩咩既人開火 (J咩咩CAMP係個(相)後面)  我緊係衡過去殺J咩咩嫁啦(當時我個位比較近) 之後我殺完佢  佢好不滿咁講 CT個D人個個都外掛既    算,,,,退一步,,海闊天空

之後有幾場佢地死左之後開咪話睇下CT1  係唔係(外掛)   算,因為我唔係外掛,,你鍾意睇就睇

又開波啦.... 我都係中門入左B洞    我CAMP左大約兩秒左右   有兩個T 行到zZ位   我見到一個個頭就一野爆左佢,,之後穿埋另一個   另一個係係佢後面的          之後又開咪((嘩,,係唔係呀...............)

後我比場主BAN 左    S咩咩個位我估就係場主    我真係想你地攪清楚D先,,唔好下下都話人地係外掛       這POST係分享的,請不要發生嘈交,,攪事等等既事情,,多謝合作

係唔係正明左 "退一步 海闊天空" 係冇用?

D人係今架!唔夠人打,就話人用外掛!!

引用:
原帖由 火神鳥 於 2009-10-25 17:42 發表
係唔係正明左 "退一步 海闊天空" 係冇用?
開始覺得唔得

引用:
原帖由 kamyan2210 於 2009-10-25 21:28 發表

開始覺得唔得
同佢講出網吧打囉  咁就證明到有冇用外掛
再唔係叫佢個server裝防外掛 (未必100%截擊到,都有90%以上)
再唔得就影低佢講既野 同埋係你camp人既時候影相 人地可以知你有冇用外掛程式
某大型論壇既op都係用緊呢個方法查人 不過係佢影人地 人地要上傳番d相上黎

如果有插件可以做到咁就好啦  不過就算係外掛都無用 因為ip係vlan ip 無可能永久封-.-
退出再登入番vlan已經唔同左ip

但係可以知人地vlan個名就唔同 可以試下叫管理員整一個系統 唔俾用外掛既人三日內入vlan 轉ac都唔得 <<(只係幻想 無可能因為用外掛就封人,之前同某超版講左 證明唔可行)

引用:
原帖由 ks-Sky 於 2009-10-25 22:11 發表

同佢講出網吧打囉  咁就證明到有冇用外掛
再唔係叫佢個server裝防外掛 (未必100%截擊到,都有90%以上)
再唔得就影低佢講既野 同埋係你camp人既時候影相 人地可以知你有冇用外掛程式
某大型論壇既op都係用緊呢個方法 ...
明哂~~

e個post 明係抱怨 點解唔轉e個post去抱怨區? 實在令人冇法理解sosad
由10月16 - 10月28.. 過左成10日  我地既版主 係唔係真係咁唔得閒

發新話題