41 123
發新話題

比賽: Crυsαde vs Un!Te

[Close]
咁而家即係邊邊win!!!!!!!!!!!!???

邊個贏?
等龍大決定吧啦..
樓上果位話我地叫人黎幫打
對你地唔公平?
關咩事?
勁過你就勁過你
贏左你就係贏左你
你地實力不如人就搵d比賽規則黎捉人
係 今次我地係規則上係出錯
但係 搞信長盃既原因係為乜?
唔係要搵出個最強隊伍咩?
我地玩信長 只係知道點用真正實力去贏取勝利
而唔係用埋d咩捉人出錯既方法勝出
如果你話開MH 供裝果d而犯規  咁取消資格係無話可說
但我地嘅出錯只係有個隊員味確認入團
唔通咁樣就會改變賽果?

龍大
到底哩個比賽係信長盃?定係捉人犯規比賽呢?
憑實力贏  唔通都唔可以出線?

玩遊戲就要跟遊戲規則 出黎行 亦都系一樣

回#32...未確認就出賽..有d料~~

引用:
原帖由 YOUz 於 2009-10-21 13:21 發表
邊個贏?
等龍大決定吧啦..
對你地唔公平?
關咩事?
勁過你就勁過你
贏左你就係贏左你
唔係要搵 ...
比賽個5合一定要係團員名單上(比賽名單)
唔係當輸

這是一個痛苦的判決. 由於已經過了星期二, 不可能要雙方打第三場, 唯有能二選一.
在 1:1 情況下, 只能判沒有犯規的隊伍進入下一回合了, 否則往後無法規管.

另外, 用錯出戰帳號, 並不表示一定系請搶/代打, 在就沒有足夠證據下希望大家不要互相指責.

希望 Crυsαde 可以繼續參加以後舉辦的比賽.

引用:
原帖由 「﹏希。 於 2009-10-20 23:37 發表
我報名前就加左佢入團啦...不過原來佢無確認到..
你地真係甘想入第二round 既話 ok fine you win
我地團真係贏左你就已經足夠 完全無諗過會爭到冠軍
不過入唔到16強確實係本團既遺憾
祝你們好運 ...
比佢地過關囉佢地好快輸番架啦

引用:
原帖由 YOUz 於 2009-10-21 13:21 發表
邊個贏?
等龍大決定吧啦..
對你地唔公平?
關咩事?
勁過你就勁過你
贏左你就係贏左你
唔係要搵 ...
如果你對  等於個個團都可以叫人黎幫打
you win

覆番上面..你有冇睇我寫d回覆??..咩叫叫人黎幫打??
都話佢一早就係我團友..只不過無禁確認所以信長盃出賽名單無佢個名...你get唔get到??到底明白未??

覆番龍大..我地都明白犯規始終是犯規..也明白如果我地進級會做壞規舉..
只好抱怨我點解大意..冇睇清楚就叫人去打

==================================分隔開先================================

引用:
原帖由 Death_17 於 2009-10-20 23:42 發表
我們只是對你們的行為失望
我們第一場龍大說重來,我們也接受了
但你們去請別的人來比賽,對我們公平嗎?

不過你地係要話我地請人既..我地都無計..
我地唔鋸係唔鋸你點解可以屈我地請人囉..
仲有就係同你傾左成粒鐘都唔re個15分鐘完場既場..
龍大打幾隻字你地就話重賽..之後發現我地有個唔係比賽名單到又係到扮委屈
不過點都好啦..希望你地下場都甘好彩..又捉到人地痛腳啦下

岩  ;入吾入到圍吾重要   最緊要系我地己經贏左
實力己經證明一切...  祝你地下回合 發現對方更多犯規地方  反敗為勝~

岩  ;入吾入到圍吾重要   最緊要系我地己經贏左
實力己經證明一切...  祝你地下回合 發現對方更多犯規地方  反敗為勝~

41 123
發新話題