發新話題

[Left 4 Dead] Left 4 Dead 舊抱怨貼 ( 非罵戰區 )

[Close]
太少人開場!!!!!

勁慘/______\同fd入街場玩..俾個場主狂踢...之後仲要開咪同我溝通溝通..我弱小心靈受創...佢話"上次我打左你幾次雀就踢我.."   佢仲一味叫我教佢打雀-﹏-仲用粗口鬧我/____\  ..我都知我玩得廢..但甘都要俾佢串...嗚嗚嗚嗚
之後講講下佢又話叫我教佢打雀  想虛心同我學......究竟係咪我廢過頭俾佢串俾佢疾呢0.0?   我想玩場街場姐-0-"

回復 392# 的帖子

下次你入我場玩喇
我份人好好=.=好小會串人的,

~.~ 我一番黎無耐姐~,~便要黎呢度怨下xdd  

x先生佢開post ~.~

我覺得佢超無聊~,~ 不過 其實要同我講野,或者要對我報復,有好多方法既姐~.~

可以既咪同我講聲,要同我打44lo~.~  洗咩做咁多野係vlan勞煩2位版主丫~"~

辛苦你喇紀小姐~.~   

要搵我打44既係steam搵我啦~.~ 好多人都有我steam嫁喇,你搵下我啲團員既steam ac一定會搵到我既~.~

再唔係既你pm我啦~.~ 唔好再係vlan度嘈辛苦其他人喇~.~

再說一次辛苦你喇紀小姐="=         

ps:這是44邀請不是罵戰邀請t.t

雖然佢比人禁訪,但係希望佢會見到啦t.t" 願主保守佢~
引用:
原帖由 甜心chεRry 於 2009-10-15 00:13 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=1379407&ptid=155211][/url]
勁慘/______\同fd入街場玩..俾個場主狂踢...之後仲要開咪同我溝通溝通..我弱小心靈受創...佢話"上次我打左你幾次雀就踢我.."  佢仲一味叫我教佢打雀-﹏-仲用粗口鬧我/____\  ..我都知我玩得廢..但甘都要俾佢串...嗚嗚 ...
~.~ 咁衰嫁啲人,我今日都有開ser=v=都有搵你黎~.~

引用:
原帖由 甜心chεRry 於 2009-10-15 00:13 發表
勁慘/______\同fd入街場玩..俾個場主狂踢...之後仲要開咪同我溝通溝通..我弱小心靈受創...佢話"上次我打左你幾次雀就踢我.."   佢仲一味叫我教佢打雀-﹏-仲用粗口鬧我/____\  ..我都知我玩得廢..但甘都要俾佢串...嗚嗚 ...
教我打雀啦

引用:
原帖由 chrischoi399 於 2009-4-14 00:37 發表

唉 係vlan 冇fd 好難打得有默契 好多時都冇心機玩
見到對面成班fd我就自己一個對住班唔識既人
好灰=.= 玩果陣有冇默契 唔洗一定要多野講架
問題佢地唔識玩(自認自己 都唔係好識玩)
玩起黎 真係好冇隱 同對面差太遠d ...
無錯~~~~~~~~~

D人好白痴= =玩VS  行出門口 引HUNTER出黎就真係中我計   搞到冇25

我打雀太廢..連爆hun都唔識
有冇人可以教我牙

你扮咩牙=口=
車里哥!!玩野咩^0^
کaþKa

引用:
原帖由 kelvinkkkkkk 於 2009-10-15 02:17 發表
~.~ 我一番黎無耐姐~,~便要黎呢度怨下xdd  

x先生佢開post ~.~

我覺得佢超無聊~,~ 不過 其實要同我講野,或者要對我報復,有好多方法既姐~.~

可以既咪同我講聲,要同我打44lo~.~  洗咩做咁多野係vlan勞煩2位版主丫~ ...
w0w
好勁牙=
我又打
کaþKa

發新話題