發新話題

又再次比人屈外掛

[Close]

又再次比人屈外掛

今日入jpg ser玩,有個叫joey_lead既粉皮,話我玩3d囉,味見過d人唔夠秋就話人外掛

呢D傻仔多的是 .. PR 唔好為呢D小事動氣 , 傷身喔

我成日比佢殺...入親JPG都比仍殺...有一刻覺得佢係外掛....但係有一次見到佢死得好KAI(無意架~~果次我記得你死得真係好KAI)就覺得佢唔係外掛

PR係JPG團入面算好勁架喇

係掛都唔會白痴到係自己團ser入面用掛下嘛...?

傻啦  入團ser玩外掛先係醒@_@

d人點會夠彊話   ... 個admin 外掛黎既   ( 一定比人踢lu之後-v-)

同埋知道自己ser d 防外掛既強度   就可以睇送食飯

以上全是個人意見@_@  不要見怪

我都係e個ser比一個叫 In_aR*FunG  既死廢物屈  唔夠我打屈我???
夠膽出埋1on1

我名 : KiLL

引用:
原帖由 knknkn 於 2009-9-26 20:43 發表
我都係e個ser比一個叫 In_aR*FunG  既死廢物屈  唔夠我打屈我???
夠膽出埋1on1

我名 : KiLL
In_aR*FunG 呢個人-.-
個場我都有同你玩緊  佢一講我就係度睇你玩
好明顯冇外掛     我講都味講佢就ban左你
之後我都voteban左佢

有次玩緊佢add我msn
知道係個小朋友黎
講野做野都好低能
睇佢d自戀top1 post多到咩咁
即刻刪左佢.....
同埋雖然我唔知   但係好多人話佢以前玩外掛
而家jpg個voteban成日俾人濫用.....

引用:
原帖由 ken叔 於 2009-9-27 00:19 發表

In_aR*FunG 呢個人-.-
個場我都有同你玩緊  佢一講我就係度睇你玩
好明顯冇外掛     我講都味講佢就ban左你
之後我都voteban左佢

有次玩緊佢add我msn
知道係個小朋友黎
講野做野都好低能
睇佢d自戀top1 post多到咩 ...
好彩有人見到我唔係外掛
原來佢係傻仔
其實ban我冇問題~不過唔好話我外掛再ban囉...

引用:
原帖由 HeiSLH 於 2009-9-25 17:27 發表
呢D傻仔多的是 .. PR 唔好為呢D小事動氣 , 傷身喔
個傻仔就係PR   ken叔叔唔好為呢d小事動氣,傷身喔~

回復 10# 的帖子

你仲傻仔啦,識少少扮代表

發新話題