發新話題

Kaho!!你咩事阿.....

[Close]

Kaho!!你咩事阿.....

我地全部人都咁俾心機got5

得你一個係度TK

你究竟乜事啊?

引用:
原帖由 bobby841201 於 2009-9-7 19:19 發表

得你一個係度TK

你究竟乜事啊?
唔係got5囉
係mix囉
你需要post上黎嗎?

回復 2# 的帖子

我都O左囉..mix就事但啦..GOT5就話姐..

KAHO玩下姐,之前佢又講我地個網咩咩咩,自己罵自己團,而家又係到亂咁up野..LCK好心你踢佢出團啦!!!

引用:
原帖由 bobby841201 於 2009-9-7 19:19 發表

得你一個係度TK

你究竟乜事啊?
呢d事 我成日見 我成日打match佢就成日attack teammate次次左下一定見到
kaho attack teammate, 唔洗太在意 呢d事.. 小野.. 我有次仲勁
我自己去a門 叫左4個人去zz, 我出左a門 有2個CT彈出尼... 我就想走去zz 點知... kaho係a門頂住左我 然後就我死左 kaho冇死

引用:
原帖由 火神鳥 於 2009-9-7 21:36 發表

呢d事 我成日見 我成日打match佢就成日attack teammate次次左下一定見到
kaho attack teammate, 唔洗太在意 呢d事.. 小野.. 我有次仲勁
我自己去a門 叫左4個人去zz, 我出左a門 有2個CT彈出尼... 我就想走去zz 點 ...
你e d 叫 死左就屈人=]

引用:
原帖由 kaho12123 於 2009-9-7 22:22 發表

你e d 叫 死左就屈人=]
但你係睇住我死左就走反轉頭~_~

引用:
原帖由 火神鳥 於 2009-9-7 22:50 發表

但你係睇住我死左就走反轉頭~_~
5打1
唔走 唔keep gun 就真係noob

引用:
原帖由 kaho12123 於 2009-9-7 22:51 發表

5打1
唔走 唔keep gun 就真係noob
sor 個時係岩岩開始 冇人死到, 只係我第1個死左

引用:
原帖由 火神鳥 於 2009-9-7 22:53 發表

sor 個時係岩岩開始 冇人死到, 只係我第1個死左
你第1個死 = 就屈人頂住佢咁樣

版主戰爭,好驚驚呀

我地應該拎把AWP瞄好兩個人既頭(誤)

唉 唔做版主
比火神鳥一個玩晒算

引用:
原帖由 kaho12123 於 2009-9-10 21:20 發表
唉 唔做版主
比火神鳥一個玩晒算
做咩啊
唔好咁la你
Dead Island steam $200
BF3 $280
以及大量遊戲
有興趣請pm

發新話題