26 12
發新話題

大家入黎睇下信你一成呢位人兄幾冇品啦

[Close]
引用:
原帖由 halloha 於 2009-9-6 19:51 發表
唉~你個咩信你一成人廢都算啦,個人仲有冇品到爆~
真係唔比個7你都唔得!!
多謝你既支持~

引用:
原帖由 死神乂雷 於 2009-9-6 19:57 發表

十卜,十卜,個垃圾,玩卡戰超垃圾,仲要惡人先告狀,玩bug,狂打粗口,走場飯飯有
你話信你一成呀 多謝你支持 不過我唔會再用呢個ac
1lvac拍拍屁股走人真爽~

引用:
原帖由 信你一成 於 2009-9-6 19:37 發表
我都有好幾個十幾lv既ac
信我都唔信你 睇下你幾柒~
88喇 我唔會再會 都唔會再用呢個ac
你慢慢同空氣串啦~反正你又搵唔到我正身
我正身係**廣告** 柒頭~~

1.1 含有人身攻擊、不雅圖文、惡意批判謾罵、污辱等。(含散佈相關網址、附件、圖片)
按下圖進入正規區

引用:
原帖由 香甜美黑鮑 於 2009-9-7 14:04 發表

信我都唔信你 睇下你幾柒~
88喇 我唔會再會 都唔會再用呢個ac
你慢慢同空氣串啦~反正你又搵唔到我正身
我正身係**廣告** 柒頭~~
瞬龍殺卍 ?

我之前同信你一成玩佢都幾有品 -.- 仲姆 勁tim
  同埋你又冇rp
仲人地話你你仲多謝人= =

個死神乂雷係度話你垃圾-.- 跟住你仲多謝佢-.-

引用:
原帖由 愛影。渦卷 於 2009-9-7 19:24 發表
個死神乂雷係度話你垃圾-.- 跟住你仲多謝佢-.-
哈哈,佢都認為佢自己係垃圾ma,仲有,我想各位大大封佢rp,唔好俾佢正臭vlan,用其他ac玩bug,走場,狂打粗口ma
話時話,我有個一個15 lv ac

新手上路新手上路~多謝晒 :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol
                                         :lol                                                                                     :lol
                                         :lol                                                                                      :lol

大家唔好得個講字

LZ(樓主)好好笑.睇哂3頁,佢都唔知小雷串緊佢.LZ理解能力好有問題

LZ開個1LV AC...又冇rp我地真係信你唔到囉

呢句係我同LZ講既"信你一成.香蕉(男人下體)變形"

(呢句唔係串信你一成..係串LZ)

26 12
發新話題