25 12
發新話題

比賽: 重返vLan. vs ☆ScaRify♂

[Close]
甘未星期1-2 搵時間打左佢算lo
唔好甘文塞ok?

咩叫文塞???
跟比賽時間又文塞???
聽日冇人又叫文塞???
咩道理???

你講星期1-2幾點is ok 咩都唔好講大家就時間@@
你講甘多都冇用甘你又話有個入camp甘未就下時間
星期1-2打

問題係而家你地話今日打又唔得
星期六我地一早話左唔得
但你而家認承左先話唔得 問題就變左出係你身上

,本來我地想星期六 你地又話有人去Camp.

之後約星期日,我話得 .

你系你地又話星期日一定4點前打

依家星期一至二 你又嘈.

引用:
原帖由 Aris. 於 2009-7-25 00:27 發表 [/url] 星期日6點-9點左右ok?
引用:
原帖由 ScaRify〝MaN 於 2009-7-25 12:47 發表 [/url] 4點前開到波 先得
我地都話左要6-9 你又要4, 吾通星期日又就你?

依家同你約星期一至二又吾肯 ?

依家我地星期一至二, 3pm - 11pm得閒.

就我?____?我冇就你?____?你自己唔上vlan睇post就係我問題?我一早就話6點ok
e加我d人唔得閒我錯???

引用:
原帖由 ScaRify〝MaN 於 2009-7-26 16:54 發表
最遲今日6點前要打唔該 6點呢個時間係你地提出   
我地既隊友要就番時間  有d要出街 有d要補習

唔該係限定時間內完成比賽

我地正選有1個入camp有排未番

如果要遲^_^可以等到佢出黎先比賽嫁  (1/8) ...
你可唔可以唔好睇d唔睇d  4點呢個時間 係星期6講出黎 星期日已經可以推到6點 我地成日一早係哂度
仲有多時間度可以係**廣告**招團^__^係你地冇人炸

星期日一點半我都講左 我地戈日吾得閒 .

你自己都話 [[[就我?____?我冇就你?____?你自己唔上vlan睇post就係我問題?我一早就話6點ok e加我d人唔得閒我錯???]]]]

我地星期日吾得閒又系我地問題?

比賽28號前交Rp就可以 .

推遲到星期一至二 又有問題 ?

^____^O  6點呢個時間係你定  我e加就你    你就話你自己d人唔得閒 姐係話我錯啦?
尋日我差唔多成日得閒 我d隊友都係 你地話6點 fine~咪6點lo  之後冇人on^__^
姐係又係我錯???  推遲推遲 我睇番你地之前d比賽 次次都係咁 又遲又煩^___^
你睇番我地^___^未試過遲到  就唔到時間  次次準時打到   你會唔會諗下係你自己隊既問題

心水清既朋友都睇到咩事啦   我係其他地方一講你地隊  d人就話 "佢地隊好麻煩嫁 你早d約佢呀"

約就約左時間  之後又冇聲出  e加又關我事^___^  msn我長開  又唔見你搵下我???
尋日6點我仲冇事做係vlan度呃緊post^___^  唔好將你自己既錯推到我一乾二淨

25 12
發新話題