發新話題

[閒聊] 我會考看來完了/ \

[Close]

我會考看來完了/ \

話說,小弟在study leave 依然沒有掂過任何書本,一直只是在看漫畫,直到地理前一天:糟....地理沒溫過!!!orz....但一拎起本書就想扔.....結果原定戰鬥到3點am,12:30就睡了.....順帶一提,溫的時間是9:30/ \
之後,去考場,熱得要命,收到卷的一刻,一看,嗚....大獲......接著再看後面的.....總算找到兩題會做的選答,必答題....摺得,總結,geog唔u我偷笑>”<
現在才看到危機囧.......但沒法,只好在接下來的用用功吧= =”
明天就中文了,接下來math只有兩日作戰時間.......看來要爆seed了.....會考生們....努力吧= =明人現在要去人間地獄了.....
ce完還有命的話,魔獸見.....T^T      〔明人絕筆〕
(我仲未死= =”)
當自己的人生失去了夢想,就只可以漫無目的走下去

就憑你開呢個帖

睇黎是此會考兇多吉少
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

不要怕..只要信..得就得 唔得都要得....地獄不可怕...可怕的只是絕望..只要有希望。即使在地獄也可升上天堂
YUI*FlowerFlower*

引用:
原帖由 絕夜s劍乂 於 2009-4-23 20:45 發表
不要怕..只要信..得就得 唔得都要得....地獄不可怕...可怕的只是絕望..只要有希望。即使在地獄也可升上天堂
希望像大大所說嘍.......吃飯休息時間完畢,為我的會考作最後作戰去= =
當自己的人生失去了夢想,就只可以漫無目的走下去

加油吧
會考的悲人
要考好d wo

同我當年一樣

仲有下年
平時有溫就唔洗咁辛苦

原來會考咁早開始咗,????

會考一早開始咗了,肥佬而家先知?

引用:
原帖由 outgoingkan 於 2009-4-24 11:31 發表
會考一早開始咗了,肥佬而家先知?
我成日以為五月先開始添...

art 3月都開始咗了 = =

發新話題