發新話題

要求入團﹏有剛剛完場的rp..請指教

[Close]

要求入團﹏有剛剛完場的rp..請指教

實力一般
鍾意玩輔助位
喜愛人物﹏立花道雪/竹中/雨柴秀吉/果心
因為唔識玩主攻位  希望可以團戰/路人戰試實力
志在參與﹏希望合作愉快

呢個係我4月17日23點14分完場的路人戰
我係果心..有興趣同時間可以睇睇..實力好差..見請見諒

MSN:[email protected]

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

supsupsup

留msn入面傾   

等我C下尼個replay先--反正得閒

2:40 冇睇 單下果心加黃點
太屈 =     =.

雙回魔。

6lv有黃點。

殺生石爆塔。

太屈機。

hYk_SuPerDraGoN

講真你玩得唔錯嫁...好喇我收你入團喇

你入個陣add我msn       我團名係『神威月望』  我MSN [email protected]

引用:
原帖由 朝倉…音羽 於 2009-4-18 18:26 發表
雙回魔。

6lv有黃點。

殺生石爆塔。

太屈機。
你好,首先我好感謝你的讚美。

還有..既然你都認為我都這麼屈機..那麼我應該可以入團了吧
引用:
原帖由 KBO_369 於 2009-4-18 15:05 發表
2:40 冇睇 單下果心加黃點
太屈 =     =.
對面6lv可以秒果心..所以我選擇加黃點

1技係好正..但前期用途大嗎?不..所以我沒加..

3技好用..但本身血量太小..你跟本冇時間同佢玩..

再者..我唔知自己隊友合唔合作到..所以我選擇左加黃點..你認為呢?

或者你可以提出一個新意見...令我見識貴團的作風如何..在這場合下..順便學野><唔該晒

分身看位置 令你被圍殺機會減少
3技1點 用來吃兵 你2lv 3隻兵??
不會尾刀 只會一直打兵
我看到你 只會雷卷一直小兵 不會連人一起雷
不會壓 不會吃兵 還說單下的果心
. 我要說的就到此為止
喜歡聽就聽

你打過團戰味先..打過就知咩事情 係禁88

屈機=識打團都唔會出e隻裝吧…

發新話題