發新話題

[交流] 俺妹第12集 後宮光環修羅場大開,綾瀨線完(劇透)+圖

[Close]

俺妹第12集 後宮光環修羅場大開,綾瀨線完(劇透)+圖

俺妹第12集 後宮光環大開,綾瀨線完

今集男主角已經把所有女角色吸受到100%好感度

呢一集首OP可以唔聽,但首ED唔可以唔聽呀..係屬於綾瀨既ED

未睇12集唔好落去

.
.
.
.

.
.
.
.

.
.
.
.

.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

一開始就開派對...

後宮展開

其實加奈子線係動畫無咩出現...最後便當進攻...都已經太遲

黑貓線係第2季既主線,本身攻擊力好強

加奈子VS黑貓

眼鏡娘參戰...後宮團對決開始

對決中

大小姐參戰...屬性大小姐 武器 金錢

解釋自己最強屬性

大小姐VS加奈子(發現加奈子都好主動向人VS)

大打出手啦...一開始動口,之後動手XD

最後綾瀨線開始...去照顧京介

非常幸福的生活

都好合拍....不過我比較在意偷影綾瀨個到有咩意思

到左告白表白劇情....考完試之後...綾瀨告白

綾瀨們﹕你去死啦,大騙子

....被拒絕...明明之前重上綾瀨個blog到睇人地d相..不過佢係妹控

病嬌都失去?

最後攻擊,我都估到....我發現有d似第一季黑貓吻的場景...

連續圖

連續圖x2

再見了哥哥...完結

聽完ED 個拼圖就係呢張

...

今晚先打感想

暫時我最滿意的一集.....

現在我哭死!..鳴....綾瀨輸左

官網第12集-ED及介紹

我無咩POST 綾瀨照顧京介既圖...有冇人得閒CUT幾張
其實我想要呢種結局...

綾瀨+京介既女....佢妹妹都好開心影相拍照...

其實整集有冇人考慮過點解綾瀨會去無啦啦告白?

其實去返一開始既跟蹤狂事件...可能令綾瀨困擾...所以最後去告白..點知...

一開始京介重明明話想同綾瀨結婚...大騙子

如果京介是你..你會不考試去救綾瀨(跟蹤狂事件)

共有16集...估計真正結局在第14集...然後15 16集就係其他女主角既結局

我估計男主角係睇左School days先拒絕綾瀨,因為綾瀨係病嬌屬性,有點像言葉...而且經常取刀....非常危險,但諗一諗....言葉係無一條線係殺男主角,反而是幫男主角報仇(動畫+遊戲結局)或自殺(遊戲結局),所以病嬌的看是絕對安全。(廢話)

比我係男主角,一定唔會拒絕綾瀨,
點忍心呢

引用:
原帖由 alantam 於 2013-6-26 11:50 發表
比我係男主角,一定唔會拒絕綾瀨,
點忍心呢
不如你全部要哂算啦。
你的喵的你的喵的你

引用:
原帖由 喵的肥仔明 於 2013-6-26 13:41 發表
不如你全部要哂算啦。
OK

引用:
原帖由 無撞 於 2013-6-26 19:12 發表

OK
你地太少睇少京介

京介佢睇左SCHOOL DAYS 先拒絕綾瀨... 如果無啦啦接受左之後再同其他女一齊...

最後就真係比佢殺左...

發新話題