發新話題

[交流] 漫畫推介 潘朵拉之心

[Close]

漫畫推介 潘朵拉之心

我推介既係漫畫 動畫質素同漫畫差太遠(但去追下都無壞)
女主角艾莉絲萌度非同小可 !
有深度有期待性又有趣
睇完你就會明 吾睇就吾會明 睇完都吾明
就係你理解能力仲差過小鈴

幾舊既野....依家睇漫畫緊係睇小鎮有你

因為就黎動畫化,而且夠多集...有排睇XD

睇到7月動畫化就GOOD晒

引用:
原帖由 0123456 於 2013-6-22 18:52 發表
我推介既係漫畫 動畫質素同漫畫差太遠(但去追下都無壞)
女主角艾莉絲萌度非同小可 !
有深度有期待性又有趣
睇完你就會明 吾睇就吾會明 睇完都吾明
就係你理解能力仲差過小鈴 ...
姐係點差得遠法 係漫畫差定動畫差
之前出動畫戈陣有追 但睇黎等唔到第二季

引用:
原帖由 無撞 於 2013-6-23 02:48 發表

我都有FD介紹...有空再睇BD版- -"

引用:

動畫唔差係爛尾。漫畫冇記錯有後著。
奇策士とがめ。

仲記得動畫 音樂係梶浦由記

動畫頭23集都係原作 最後2集就動畫原創 爛得緊要
漫畫比較有趣 一路睇要一路用腦 用完腦之後有女主角
艾莉絲既超萌超傲嬌視覺獎勵 真係好幸福 你話係咪吾錯
而且原作者係女作家 所以係女主角方面感情描述得非常好
但男主角太慘了 一直被作者虐
引用:

好少會有改編動畫會好過原作漫畫
原作漫畫/小說 多數構成度都係好過動畫
而且..第二季真係...09年到而家4年都完全無消息
應該係無咩可能 應該係因為爛尾既原因
平衡銷售量不達標

引用:
原帖由 無撞 於 2013-6-23 03:21 AM 發表
仲記得動畫 音樂係梶浦由記http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20080713124537/evchk/images/5/5d/Good.gif" border="0">
梶浦大神

識貨

引用:
原帖由 無撞 於 2013-6-23 03:21 發表
仲記得動畫 音樂係梶浦由記http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20080713124537/evchk/images/5/5d/Good.gif" border="0">
最愛之一

發新話題