發新話題

大家唔好用人名咁冇品

[Close]

大家唔好用人名咁冇品

G 的 eric比人用名...why我知唔係佢??   佢冇fd係唔會自己一個打的
有replay!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 laigap 於 2006-10-24 22:19 發表
G 的 eric比人用名...why我知唔係佢??   佢冇fd係唔會自己一個打的
有replay!
用人名真係好狗呀=3=   狗男你post埋replay幫eric又幾好人喎

引用:
原帖由 laigap 於 2006-10-24 22:19 發表
有replay!
好無奈,唔通勁都有罪,要比人用名,
唉,方唔係d人輸左唔服用我名咩...
你尋日msn同我講我都冇玩到...
仲有咩冇fd就唔打,隻揪我會打咖~

但你好小會人個人出現..-.-

通常得個人,我都唔會打隊名,
即...Ca.Ve...
隊名梗係一team先用啦
做人名個d人真係好衰...
如果真係玩熟左,一睇佢講野就知架啦

成日想睇d rp都話我無圖,我有好多架bo
有咩可以解決下,請幫忙,睇唔到

係架-.用人名真係好慘..比用果個人

大家,e + 我有個仇家係咁用場我名走場,大家小心d
佢係叫XD,用我名..

引用:
原帖由 laigap 於 2006-10-26 20:55 發表
佢係叫XD,用我名..
用左都唔知啦

成日都有嫁喇 .w. 多數都係輸唔起 又要串..之後仲改你個名 .w.
| LoSeR | ToM

引用:
原帖由 eric1391 於 2006-10-25 12:48 發表

好無奈,唔通勁都有罪,要比人用名,
唉,方唔係d人輸左唔服用我名咩...
你尋日msn同我講我都冇玩到...
仲有咩冇fd就唔打,隻揪我會打咖~ ...
囧  你係咪串過d膠佬  鑄成大錯
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

冇計,喺vlan三國度太出名~
引人犯罪...

引用:
原帖由 eric1391 於 2006-10-31 19:53 發表
引人犯罪...
巴閉啦知你...

引用:
原帖由 eric1391 於 2006-10-31 19:53 發表
引人犯罪...
好串呀~有冇人想打7佢....我係佢同學..可以幫你打佢

引用:
原帖由 laigap 於 2006-10-26 20:55 發表
佢係叫XD,用我名..
你個名咁普通好多人用啦
所好用d有特色d既名好d

發新話題