發新話題

徵團或隊友

[Close]

徵團或隊友

有意請推一下,目的得一個:和[G]交量
有2至3人的可以約我打一場,配合下先,
得一人的也可以,人可以再慢慢找,
配合好左再找[G] 打返埸!!!!

MSN:[email protected]
魔獸名:...Ca.Ve...

咁又唔洗講到咁嚴重.....
不個都好既..我都想輸番場

g團咁勁?點解唔去kyo打場@.@

引用:
原帖由 skilluang 於 2006-10-16 19:36 發表
g團咁勁?點解唔去kyo打場@.@
之前有我有玩過kyo,但好lag下~
我個ac都係問人借,
呢度順好多,所以喺度玩好過啦~
玩落又同d人熟左!!

引用:
原帖由 herrylei 於 2006-10-15 23:44 發表
有意請推一下,目的得一個:和[G]交量
有2至3人的可以約我打一場,配合下先,
得一人的也可以,人可以再慢慢找,
配合好左再找[G] 打返埸!!!!

MSN:herrylei ...
洗唔洗吹雞打呀...
我諗你一丁友都幾難搵到人同你~
搵d團收你囉

引用:
原帖由 eric1391 於 2006-10-16 20:23 發表

洗唔洗吹雞打呀...
我諗你一丁友都幾難搵到人同你~
搵d團收你囉
人我有,勁嘅的3個,加埋我,其他的唔常約,都係肥料
你地g team有成4,5個,
我都係想找多個44,
不過我d fd呢排考試,過多2個星期,佢地考完,我就會約你地
通常係星期日下午打,詳細情況遲d再搵你,
不過我地有個要求,你地可唔可以就下我地玩4.2,因為我地嘅人玩開4.2嘅龐統同諸葛亮
可以的話推一下,thx,

引用:
原帖由 SR超人 於 2006-10-16 08:46 發表
咁又唔洗講到咁嚴重.....
不個都好既..我都想輸番場
超人你呢句好有含意!   

引用:
原帖由 herrylei 於 2006-10-16 21:53 發表

人我有,勁嘅的3個,加埋我,其他的唔常約,都係肥料
你地g team有成4,5個,
我都係想找多個44,
不過我d fd呢排考試,過多2個星期,佢地考完,我就會約你地 ...
咩叫4,5個,我地大把人咖,
雖然最多5個~
4.2佢地未必玩,我就冇所謂~

引用:
原帖由 eric1391 於 2006-10-16 22:19 發表

咩叫4,5個,我地大把人咖,
雖然最多5個~
4.2佢地未必玩,我就冇所謂~
你問下囉,再唔係玩一埸3.7,玩一場4.2,
3.7我地都唔係好LIKE,大家夾下囉,有競爭先有進步呀嗎!

kyo都唔會好lag喔....同呢度一樣甘順,可能你果間網絡公司的問題

發新話題