25 12
發新話題

關於三國討論區

[Close]
而家呢個版仲係好少有意義既post~
請大家一齊放d上黎啦,thx >3<
我想問大家知曬所有機率既計法未(如鬼搥,暴擊果d)
有需要我去轉貼d post上黎囉~

仲有想講咩英雄玩法,講出黎我整比你~~

引用:
原帖由 eric1391 於 2006-10-12 21:58 發表
而家呢個版仲係好少有意義既post~
請大家一齊放d上黎啦,thx >3<
我想問大家知曬所有機率既計法未(如鬼搥,暴擊果d)
有需覠...
鬼槌好似有累積架,如典韋的暈技,4lv20%+鬼槌就會有20+13=33%啦
我試過玩單人版典韋拿6個鬼槌,真係好暈得,不過攻速唔快,又唔係高攻,無咩做
拿6鬼槌13%*6+本身20%=98%,都仲有2%暈唔到,都無100%- -

引用:
原帖由 herrylei 於 2006-10-12 22:29 發表

鬼槌好似有累積架,如典韋的暈技,4lv20%+鬼槌就會有20+13=33%啦
我試過玩單人版典韋拿6個鬼槌,真係好暈得,不過攻速唔 ...
6個鬼槌98%暈...咁係咪下下都會暈.?

引用:
原帖由 herrylei 於 2006-10-12 22:29 發表

我試過玩單人版典韋拿6個鬼槌,真係好暈得,不過攻速唔 ...
唔好玩啦,係就係有累積,
但唔係咁就咁加上去~

http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D1
呢度講左點計~

引用:
原帖由 eric1391 於 2006-10-13 12:49 發表

唔好玩啦,係就係有累積,
但唔係咁就咁加上去~

http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D1
呢度講左點計~
係,咁我講sor,因為我玩單機個陣真係下下都暈,我想應該是好彩吧

唔出奇,機率咁大~
少少好彩就下下暈~

我推

因為e加好多人玩信長  d人見到3國區得幾十人
信長區就幾百人- ,-  入3國要等場  入信長好快有場
所以e加大部份都轉晒去玩信長 唔想等
所以3國會越來越小人玩- ,-  (無人想的)

引用:
原帖由 失洛的狼 於 2006-10-16 16:52 發表
因為e加好多人玩信長  d人見到3國區得幾十人
信長區就幾百人- ,-  入3國要等場  入信長好快有場
所以e加大部份都轉晒去玩信長 唔想砮..
可能係咁掛...
不過我有時都係開三國冇人入就走去開信長~(綜合1)
但有心玩三國既人都應該唔會咁樣既~
三國同信長始終唔可以拉埋一齊講既!!
其實玩三國既人都算多,只係開三國場既人比較少~
開左多數都會有人入~

我都覺d人玩3國係去綜合而唔係去3國區-.-"

25 12
發新話題