發新話題

有團勁人請入

[Close]

有團勁人請入

本人係一個技術還算可以的人,想同一d勁人秋下,
不過本人無任何團和隊友,一向係獨行合,配合人多,
可以的嘩我想同各位大大玩玩,順便請各位指點一下,

(我找唔到人同各位打,因為在vlan無咩人玩3國,
 而且仲要 〔不怕狼一樣的對手,只怕豬一樣的隊友〕
 所以可以的話,各位有空缺差個人的話
 請各位找找我 msm:  [email protected]
            我多數會在早上8點後玩
        魔獸個網名叫....Ca.Ve....

你幾時得閒同我地〔G〕打下,
我咁耐都未見過你個名,打番場睇下你勁唔勁~~
最好就下午4點幾(星期1`5),星期6日就下午1點-6點
你鐘意我同你隻一場睇下點~
我魔獸名叫[G]_eric~>.<

一個人玩三國又真係幾慘既!!

引用:
〔不怕狼一樣的對手,只怕豬一樣的隊友〕
講得好.....不個我玩三國都冇見個你..
我個war名係[G]_S.R超人`) /  >超人<
1-5就5點玩.6-7就12點玩..
係就打番場啦..又咩就add eric個msn啦

加入我地 justice team啦
我係zyk

你地咩sev?

我就綜合1,開三國3.7d多

引用:
原帖由 eric1391 於 2006-10-9 19:36 發表
我就綜合1,開三國3.7d多
你地去外綜合1玩3國架,咁我今晚可以同你玩返局
你地d時間我唔係好夾到,因為我係返夜晚的酒吧
早上至下午多數都訓緊覺,不過我放假都可以同你地玩下
我會add你架啦

引用:
原帖由 herrylei 於 2006-10-10 06:54 發表

你地去外綜合1玩3國架,咁我今晚可以同你玩返局
你地d時間我唔係好夾到,因為我係返夜晚的酒吧
早上至下午多數都訓緊覺,不過我放假都可以同你 ...
我add左你咖啦~你冇應我...

引用:
原帖由 eric1391 於 2006-10-10 13:23 發表

我add左你咖啦~你冇應我...
你上MSN,我依家在線

herryhei,我叫狗男,可同你打嗎,我msn:[email protected] or 63739613

引用:
原帖由 laigap 於 2006-10-10 20:35 發表
herryhei,我叫狗男,可同你打嗎,我msn:[email protected] or 63739613
打就可以,不過我早上8點先打,你還玩嗎,唔好玩單p,我實輸-0-

引用:
原帖由 herrylei 於 2006-10-11 15:12 發表

打就可以,不過我早上8點先打,你還玩嗎,唔好玩單p,我實輸-0-
呵呵,我單p贏左你~
但你冇fd想同你打團p又唔得,有時要你同d傻仔一隊贏左都唔光彩啦!!

引用:
原帖由 eric1391 於 2006-10-11 21:35 發表

呵呵,我單p贏左你~
但你冇fd想同你打團p又唔得,有時要你同d傻仔一隊贏左都唔光彩啦!!
算吧啦,可能我遲d識到d fd呢,仲有,同傻仔一隊無咩所謂
輸左都唔緊要,因為最重要係學到野,係咪€€€€

引用:
原帖由 herrylei 於 2006-10-11 23:24 發表

算吧啦,可能我遲d識到d fd呢,仲有,同傻仔一隊無咩所謂
輸左都唔緊要,因為最重要係學到野,係咪€€€€
但你同d傻仔一隊既話真係你幾勁都冇用~
人地係咁做肥料,你實唔夠人肥~
搞到果場好似冇咩意義咁!!

你同d勁人打未問佢拎msn遲d約黎一齊玩未得囉~
咁好快就有fd同你打~
我都識左唔少vlan既人!!

發新話題