發新話題

問題..

[Close]

問題..

是這樣
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

我貼錯了post=.=..sorry..

你開左邊個檔案?我睇唔到

個桌面好低b下喎=.=

你桌面好多野喎=.=

引用:
原帖由 koonhei 於 2006-10-3 23:19 發表
你桌面好多野喎=.=
引用:
原帖由 koonhei 於 2006-10-3 23:17 發表
個桌面好低b下喎=.=
我已經警告過你唔好再連post
你連post又人生攻擊其他用戶
請你注意一下自己的言行

明日你好煩啊,人地講咩咪講咩lor,咩人生攻擊 ,,kai kai地!!
人地係話個桌面低b!  認夠!! 唔該你睇清楚先話人 ,,得閒冇野做啊??

引用:
原帖由 laigap 於 2006-10-4 16:27 發表
明日你好煩啊,人地講咩咪講咩lor,咩人生攻擊 ,,kai kai地!!
人地係話個桌面低b!  認夠!! 唔該你睇清楚先話人 ,,得閒冇野做啊??
先生我唔知係咪有咩得罪你
如果果位用戶覺得佢個桌面好幼稚
可以話佢唔成熟
但係唔好話人地低b囉
咁樣會hurt到人
我唔係得閒無野做
我10月22號開始考試(我year3啦)
我係抽時間出黎幫人地
重有我最主要係話佢第2次連post
關於佢話人地幼稚我係叫佢注意下用詞
唔係架話好易hurt到人

5比連post ga?
如果人地講完野,突然諗度重有野講,5通要等有人post多個先可以講??
同埋咩 years 3 啊,,大, 中or   primary?

引用:
原帖由 laigap 於 2006-10-4 18:08 發表
5比連post ga?
如果人地講完野,突然諗度重有野講,5通要等有人post多個先可以講??
同埋咩 years 3 啊,,大, 中or   primary?
我諗係修改個POST掛.....我估大學

睇佢言行 5似,似中學

引用:
原帖由 laigap 於 2006-10-4 18:21 發表
睇佢言行 5似,似中學
你再係到聊事鬥飛我地唔排除會對你作出處分
論壇是有回帖編輯功能
如果再有補充可以編輯自己發過的帖

呵呵,我說我幼稚?那個桌面比其他清,想不到你是那麼沒品.

77567756,你說誰冇品?@@
同埋明日我點聊事鬥飛呢

請勿在此發生罵戰, 多謝合作

發新話題