發新話題

有冇人教我玩三國丫,,,

[Close]

有冇人教我玩三國丫,,,

超新手-w-
玩左3~4日到,,,
msn:[email protected]
最好係澳門人la,,
得閒戈陣仲可以約埋出黎玩~

vlan我諗香港人多d- -

=w=
甘又係,,,
but,,,,澳門又冇d甘ge論壇

係冇人搞ja,同埋澳門比香港少人

甘未係lo=w=
 so哩度其實有冇澳門人我都懷疑緊

亦有唔少係澳門人,放心

但上黎呢個壇睇三國的人都唔多(成日都係果幾個咁)~
所以呢個壇好可能冇咩澳門人黎睇!!

引用:
原帖由 瑤龍龍* 於 2006-9-19 14:47 發表
超新手-w-
玩左3~4日到,,,
最好係澳門人la,,
你係男定女?我唔係好信你係女黎...=.=€€

引用:
原帖由 SR超人 於 2006-9-20 13:05 發表

佢幾時話佢係女?

引用:
原帖由 eric1391 於 2006-9-20 13:29 發表

佢幾時話佢係女?
佢睇個icon姐- -

雖然唔多澳門人...但係我都識幾個ge~~
我就是一個澳門人...我大概有十幾個fd都有上vlan玩..
佢地一半鐘意玩三國..一半鐘意玩信長...不過我地好少話一齊玩..都係自己一丁友同d路人玩..
因為佢地都係做荷ge..d時間好唔夾..而且通常玩ge時候都係約出綱吧玩..其實我覺得上vlan玩都幾悶下..
如果約出黎玩可以隨時叫人一齊圍..唔使下下打字...玩完又可以吹下水..一齊食下野..
上vlan玩都可以吹水ge...不過始終見唔到面..冇左果種感覺...要食野都冇人陪..
  我 們   結 婚 吧

引用:
原帖由 瑤龍龍* 於 2006-9-19 14:47 發表
超新手-w-
玩左3~4日到,,,
最好係澳門人la,,
你住邊頭ga...平時我地都係黑沙環果邊玩多d..我有幾個fd都係新手..都係玩左1~2個月左右..
我地平時係Net-way Top-one 同Mp5玩多d..但係我地平時都係夜晚11點打後先至會玩...而且呢排玩少左..
因為有d要返學..少左人..而且呢排d fd無喇喇又去玩番魔獸世界...所以出黎玩ge時間大幅減少..

(我都玩緊魔獸世界)
  我 們   結 婚 吧

引用:
原帖由 SR超人 於 2006-9-20 13:05 發表

=^=
女仔就唔玩得/
=V=

引用:
原帖由 mikepun2000 於 2006-9-21 04:31 發表

你住邊頭ga...平時我地都係黑沙環果邊玩多d..我有幾個fd都係新手..都係玩左1~2個月左右..
我地平時係Net-way Top-one 同Mp5玩多d..但係我地平時都係夜晚1 ...
=W=
      我住台山丫,,
之前都係去NET WAY玩,,,BUT係快子基戈間LO!!
=V=

我係澳門人~~有澳門身分證~~
but住係香港~~係vlan玩多d~就強ga la

發新話題