發新話題

[交流] 講下有咩新番大家有睇a_a

[Close]

講下有咩新番大家有睇a_a

我今季追既有以下幾套
偵探歌劇     魔法禁書目錄2   閃亮的塔科特
我的妹妹   天降之物   食夢者  
心靈偵探八雲   緣之空   薄櫻鬼   百花繚亂
侵略! 烏賊娘      滑頭鬼之孫   半妖少女
只有神知道的世界   To Love第2季
傳說中勇者的傳說      女僕咖啡廳
聖誕之吻SS  MM一族   赤色的約定

有邊套好正 我又無睇?

你睇咁多套
好多套我都冇追,直頭唔知
點推薦=.=
誰想要 (?)

我有睇天降之物 勁好睇咯
[img]/[img]

引用:
原帖由 MoodY-_. 於 2010-10-25 18:38 發表
我有睇天降之物 勁好睇咯
最正都係藍色戈隻
啪啪啪
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 紅燒戇狗 於 2010-10-25 18:56 發表

最正都係藍色戈隻
啪啪啪
不如你介紹番幾套比我...
誰想要 (?)

偵探歌劇:蘿莉偵探團 基本上純粹係睇蘿莉 好處係咁多個 好易搵到個岩好味既
魔法禁書目錄2:唔洗講啦
閃亮的塔科特:star driver 其實個故仔都ok既 不過小字幕組整就真既 除左銀河美少年呢個 稱號有d   同埋佢部機又
                      真係7下7下 之外都似ok    p.s 插曲幾好聽嫁
我的妹妹:好似乃木"土反"春香咁 係講我呀妹 中意動漫 工口game 但係因為形象問題 所以係個秘密 第一集 主角知道既野
               實在太多 結果就比呀妹迫佢玩工口game(妹戀)    同埋幫佢呀妹守秘密呀, 識朋友呀 說服老豆呀等等 開始發
               覺呀妹好鬼死可愛 以踏上成魔之路  真係幾唔錯 一來我係妹控 同埋個故仔都幾好 第3集 意外地體會到佢既
               心情
天降之物:都係咁啦 我覺得 話佢賣肉 不如話係睇佢搞笑多d 都係藍色戈隻最正
食夢者:關於兩個立志要做漫畫家既青少年既青春熱血故事  其實睇落都幾好睇嫁
心靈偵探八雲:查案 得閒都要睇下呢d 中和下先得既   應該唔錯掛 要出多d先知好唔好睇
緣之空:j片來講都幾正既   不過正係睇得大小姐(一葉)同埋妹(穹) 上眼  睇左頭幾集 動畫可能想走人渣誠路線 已經
           向game出手 唔知個故仔 感唔感人 好唔好睇呢
薄櫻鬼:一般啦    仔多過囡囡
百花繚亂:麻麻地   由其係佢話呢間野之前做過queensblade同埋一騎   希望唔會好似前面兩套咁啦  無咩大期望 不
               過都j下 釘宮幸村 同埋 個得川千
侵略! 烏賊娘:輕鬆小品 非賣肉非賣萌 一星期一集睇兩睇 都可以一戰嫁    
半妖少女:好似少女漫咁 ok啦 :o
只有神知道的世界:個故事設定男主角係一個gal game攻略之神 呢樣幾有趣 但係睇左頭幾集好似有少少悶 希望中後期會
                             有正既劇情發展  
To Love第2季:
女僕咖啡廳:應該好少人睇 比人既初步印象同感覺 真係麻麻x_x  我諗係搞笑掛
MM一族:拿 姐是咁 先唔講個男主角好鬼m 人設 金髮傲嬌蘿莉絕對領域 短紫暴力巨乳髮夾 真係唔睇?
赤色的約定: 雖然岩岩開始 但係感覺上 呢套野幾好 應該係有囡囡有故仔既好野來 可以一戰

jj狗
妳講果d我多數有追
mm一族 天降之物呢d=sm

引用:
原帖由 霸氣補團狗 於 2010-10-26 12:23 發表
jj狗
妳講果d我多數有追
mm一族 天降之物呢d=sm
要比 我"可能"覺得我的妹妹好睇過呢兩套
不過都要睇長d先知既

魔法禁書目錄2
我覺得12都好正
重有電磁砲
杜絕mh狗

引用:
原帖由 紅燒戇狗 於 2010-10-26 09:58 發表
偵探歌劇:蘿莉偵探團 基本上純粹係睇蘿莉 好處係咁多個 好易搵到個岩好味既
魔法禁書目錄2:唔洗講啦
閃亮的塔科特:star driver 其實個故仔都ok既 不過小字幕組整就真既 除左銀河美少年呢個 稱號有d   同埋佢部機又 ...
多謝你咁詳盡既介紹
我的妹妹我同緣之空我有追
睇完你d介紹
想睇埋蘿莉偵探團同埋食夢者
誰想要 (?)

引用:
原帖由 пΛ✓iL. 於 2010-10-27 17:38 發表

多謝你咁詳盡既介紹
我的妹妹我同緣之空我有追
睇完你d介紹
想睇埋蘿莉偵探團同埋食夢者
偵探歌劇真係純睇蘿莉  感覺好似守護甜心(我無睇守護甜心 如果有錯就sor)
赤之約定 mm一族啦
另外 緣之空琴日睇左第4集 原來唔係人渣誠線 下集由第二集尾繼續 我 = o

樓主追咁多套吾會崩潰咩 ??

引用:
原帖由 sky_david 於 2010-10-29 18:53 發表
樓主追咁多套吾會崩潰咩 ??
點會呢 一日哂個幾中only 時間安排得好 又唔會阻到我同囡囡褒捉 又唔會阻到我溫書既

天降之物
緣之空
MM一族
信蜂
......
全部都好正

發新話題