發新話題

[交流] 極力推介 --------- 感動

[Close]

極力推介 --------- 感動

以本人睇完之後  都忍唔住喊左出黎 十分感動的動漫
名為: clannad
我睇完既感想...:呢個動漫將入面既好幾個人~感人肺腑既故事展顯出黎 好值得令人反思同值得一睇

簡介:在某個小鎮,主角岡崎朋也因為家庭的因素成為不良少年。某一天,他在學校坡道前發現了一個止步不前的女孩,在朋也認識了這個名為「古河渚」的女孩後,他的生活開始有了重大的變化。

前半為主角和女主角們之間所發生的事件,後半After story為主角和古河渚共同生活的日子,其中還穿插了理論中的世界「被封閉的次元」以及「超弦理論」,CLANNAD就是由這三個要素所組成的故事。

大家有睇可以表達下睇完既心得
未睇既各位  真係留d時間黎睇
   相信大家都會有唔同既感想
     大家請多多支持這動漫啊
        因為唔多人睇又好睇
         所以先會開帖介紹
          唔好等啦快d睇!

岩岩睇完晒 第一,二季   第二季後段實在忍唔住....喊左幾次

未睇過既 睇一睇呢隻動漫既女角圖先^^

KEY社王道

OLD NEWS IS SO 唔識串

有無圖睇下=.=

e家cap緊圖 放緊上黎  等!!!!

已經將cap好既圖放晒上黎 呢d我搵左好耐-.-

除左第一張 其他都係game@@
分就加唔到比你 以圖代分 接實

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

lz咁大篇野入面都係冇講呢套野關於d咩=.=
MyNameIs

引用:
原帖由 qazaqaz123 於 2010-9-18 21:22 發表
lz咁大篇野入面都係冇講呢套野關於d咩=.=
加左啦-.- 忘了忘了><
xx

我都係早幾日先睇哂一二季....

上年已經睇完
我叫星哥na ^.<

dl緊黎睇a_a~mkv,爽~~~~
MyNameIs

發新話題