發新話題

打完一場,,覺得好無奈a_a

[Close]

打完一場,,覺得好無奈a_a

我邊c馬,蛇佬,典(我),因,國+
對面祝比忠除關
比祝 上路 打c馬蛇佬
開波無耐,,已經死左n次==
隻祝11lv 隻蛇都系5lv 司馬就6lv去左中路
冇人打上路跟住 可以話白痴
之後我系到鬧隻蛇佬
佢話我抽到on 9英 ja 蛇佬叫on9英??
系我字典入面 冇一隻英雄可以預為on9英
之後我望住佢死完 番生 mp都未補完 就衝出去 繼續送分-.-
我就話跟本就你on9 mp都未補完就出去
佢同我話=.=我夠用,,牙 講完呢句 番左去補mp
我又緊系鬧9番佢,,
鬧完出去10秒都吾夠又瓜老襯 我就話我想re 隻司馬又on9隻蛇佬又on9
佢地話比祝上路殺5到人 我會笑=.=
我話我8lv 出吾到青 我連笑都笑吾出
佢就竟然話我7lv 出青(大佬,,你對肥料點同牙 死十幾次+埋 6lv都未夠)
之後再+多句我fd 6lv 青 我咪緊同佢鬥吊
然後又聊我單挑
後補:我咪話忠合lo 佢又話吾好
諗下先   我咪吊9佢話咩打咩牙
佢又話打完先 打完又走9左
條廢柴,,真系好僧d人 打新手扮高手

其實如有玩家(你)

係有心既話...

就可以教教佢地壓後小小 : [

咁樣就足夠~

ps:12小時後仲未改回粗口字眼 一個扣兩次 :]
| LoSeR | ToM

咁樣都得1111111111111111

咁樣都得1111111111111111

um........其實呢個係幾頭痕既問題
上路個組合擺明要谷肥隻祝融(係咪虎祝?如果係已經惡頂)
仲要好似你咁樣講.....死咁多次
基本上可以講已經分左勝負

版主
有時真係好難教...唔通只打字咩
你都要顧住自己架...=.=
事後檢討就無問題
(不過我同我d fd...係一邊小一邊打XDDDDD)

一、換路一定輸洩
二、都要睇住自己對果隻英
(經驗話我知...換路仲快死得)

我遇到呢d問題...好少小人...除非有心玩野...
如果唔係我只會講...care + oil.....盡量頂=.=

on9人梗見得多,
D on9人經常一唔夠人打就私下換路唔守
梗有d仲 5 vs 5 仲見到上下路有2個人,佢又唔係幫拖,反而去上下吸經,令一路三人

引用:
原帖由 斷玉 於 2007-4-2 15:07 發表
um........其實呢個係幾頭痕既問題
上路個組合擺明要谷肥隻祝融(係咪虎祝?如果係已經惡頂)
仲要好似你咁樣講.....死咁多次
基本上可以講已經分左勝負

版主
有時真係好難教...唔通只打字咩
你都要顧住自己架...=.=
事 ...
我好同意lo ,,佢星祝
明知系新手佢串話 比祝殺吾到既話我會笑lo
講d野甘串??

---------------------------------------------------------------------------
板主你d分系有用既 我就吾比你扣姐 你d分冇用ma 你明5明牙,,
比你扣我冇咩所謂 我為淡氣     

你試下你team新手 仲要對面5條友系識既 話自己神
條氣都吾順la 我用on9呢個字 以經系收緊晒
我d三字經 五言絕論 7言絕詩,, 都未up
up埋 鎖埋ip都似a_a"

引用:
原帖由 windsang 於 2007-4-2 15:35 發表

我好同意lo ,,佢星祝
明知系新手佢串話 比祝殺吾到既話我會笑lo
講d野甘串??

---------------------------------------------------------------------------
板主你d分系有用既 我就吾比你扣姐 你d分冇用ma 你明5 ...
點講都係虎祝勁啦=.=
落星最多咪執雞.....無乜用...
佢玩虎祝既話...又有牛比加
一定會肥得恐怖

有時啖氣頂住真係好難頂
新手無所謂 但明知自己衰左又唔聽人講先煩
殺新手果d叫咩名?唔好比我見到~~嘻嘻^^

(其實d分有咩用...我從來都唔mind d積分=0=)

引用:
原帖由 斷玉 於 2007-4-2 15:50 發表

點講都係虎祝勁啦=.=
落星最多咪執雞.....無乜用...
佢玩虎祝既話...又有牛比加
一定會肥得恐怖

有時啖氣頂住真係好難頂
新手無所謂 但明知自己衰左又唔聽人講先煩
殺新手果d叫咩名?唔好比我見到~~嘻嘻^^

(其實d分 ...
我玩開虎祝a_a就緊系知虎祝勁
玩星祝都知佢冇料=.=聊我隻揪
隻揪又系佢講 我話隻佢又淆-.-吾知點想

d分好似用黎開團=.=

樓主的經歷   好正

引用:
原帖由 windsang 於 2007-4-2 16:14 發表

我玩開虎祝a_a就緊系知虎祝勁
玩星祝都知佢冇料=.=聊我隻揪
隻揪又系佢講 我話隻佢又淆-.-吾知點想

d分好似用黎開團=.=
我試過比人勁問候我點解唔落星星殺人
前晚都試過喎...人地at團輸左話再黎多場
點知人影都無埋=0=

我唸我唔洗開團...我班fd唔係返工就返學...包括埋我...=.=
何況輪都未輪到我做團長

-.-我好小比人問候=.=
因為我問候人 可以煩到人走場a_a"

=.=不個你話星祝會人鬧的話a_a我就冇試過
因為我實肥=.= 有實力 洗驚d冇實力既人講野a_a??

呢場都有唔小傻仔wO
辛苦哂樓主

又多人新手都認為自已係中手級

有時都費事講甘多

我琴晚都玩左場勁無奈呀XDDDDDD
有隻服....買左4個回魔面具=0=
呢隻肥料超好殺
佢隱斬係第一時間斬...
之後同隻星祝打...無血果陣又走....
星星就死左....好多次都係咁=.=
搞到隻祝肥到無得再肥....

我用牛牛下路打關羽.....
打到佢無真空咁制....
佢就隱斬追啦.....追追追....
追左好多次已經可以殺落關羽度都唔斬....完全唔知咩事(PS隻服係過左關羽頭=.=)
最後隻關走到去夜明間店....5月斬飛落cp度....脫險....
我地d人勁o咀.....結果最後走剩我同我fd(小夏)...對面就肥祝肥關=.=
隻服走前仲講......"走啦...好無?好悶呀"

對面仲要....爆完中路之後...講打黃龍...哂時間...
我就谷鬼氣咁...幫佢中路死頂住積3隊兵....一次過黎爆...

發新話題