發新話題

▣ 星願正式招生 ☈ [暂停]

[Close]
引用:
原帖由 暗殺乂血 於 2009-1-28 12:35 發表
不過我係玩11.2b..之後最新板個d係唔玩嫁-_-
11.2b..

嗯嗯..同志
我同你都係玩11.2b :D :D :D :D :D :D :D :D :D

喂,我11.2b,入唔入得啊?

112b…

星願太勁…好多112b既人想入

`1)      姓名?                 聯合信長
`2)      性別?                  男仔
`3)      接触信長多久?     1年
`4)      入團原因?          我知道呢個團好勁
`5)      Msn?                    [email protected]
`6)      之前入過什麼團?            冇嫁
`7)      覺得最擅長在信長的是?             槍神 左左 本多 武田

無人聯絡我既

我11.2b,入得add我
[email protected]

11.2b無問題

但一定要接受新板和S板

引用:
原帖由 Crimson_p 於 2009-2-1 01:05 發表
11.2b無問題

但一定要接受新板和S板
接受係指『精通』定係肯玩?

1)      姓名:丁春秋
`2)      性別:男
`3)      接触信長多久:半年多d
`4)      入團原因:夠勁囉
`5)      Msn:[email protected]
`6)      之前入過什麼團:無
`7)      覺得最擅長在信長的是:全部

引用:
原帖由 丁春秋 於 2009-2-1 11:40 發表

接受係指『精通』定係肯玩?
一定程度的認識

如: 出裝  戰法 等

輔助則需懂用林卷

有機會再入

1)      姓名?                 小傻福
`2)      性別?                  男仔
`3)      接触信長多久?   3年到
`4)      入團原因?        希望可以打團戰  ,同多d勁人打
`5)      Msn?                    [email protected]
`6)      之前入過什麼團?         無
`7)      覺得最擅長在信長的是?          服,到機,平手,毛利,仲有好多

`1)      姓名? ToMlKmAsD
`2)      性別?男
`3)      接触信長多久?4年
`4)      入團原因?想識多d人.打團戰,加強實力
`5)      Msn? [email protected]
`6)      之前入過什麼團?無.都係同d fd打55
`7)      覺得最擅長在信長的是?輔助法英,如直江,立花道雪,

考官msn幾多噶 =.=""""

發新話題