發新話題

MH舉報 AlItTlEpAiN 你大件事啦

[Close]
呢條友堅係笑話黎

唔洗你打 我幫你打不如 而家我即係要玩尻你 你要我收帖?

sor 難左d 愛玩大家齊齊玩? 驚呀 呀sir

引用:
原帖由 叫我吳亦凡 於 2020-10-6 03:14 發表
呢條友堅係笑話黎
1級AC,你估你有資格同我講野??
講多兩句都覺得自己cheap咗

引用:
原帖由 叫我吳亦凡 於 2020-10-6 03:14 發表
呢條友堅係笑話黎
傻仔(叫我吳亦凡)1級AC扮有品出面開MH夠單??
因為你用MH所以知道咩人係MH??
話其他人MH之前睇下自己有無資格先,唔係就真係笑死人。
無品扮有品。GAG

回復 124# 的帖子

成個vlan就你最有資格講野 大家都冇資格同你講野

呀sir呀 唔好咁嬲la 好引笑

全部收聲   夠180lv先好講野

你好啊VLAN警察 你最有資格講野啦
你用VLAN LV數黎評定有冇資格講野
咁係咪要跟你既方法黎評定人地有冇資格架?
我都可以話你無資格出聲 因為你技術廢 淨係識玩前田利家  
BTW 你180LV就有資格講野? 1LV就冇資格?

一天一推

屈能完林北走埸 拍拍屁股就想走人?
人地彈機CAP埋張圖比你睇 你都要吊9人
VLAN警察?狗C垃圾

引用:
原帖由 AlItTlEpAiN 於 2020-10-6 10:55 發表

1級AC,你估你有資格同我講野??
講多兩句都覺得自己cheap咗
E~講VLAN級數?咁睇黎我係總督察,你太低級冇資格同我講野啦:lol
Kelvin

引用:
原帖由 叫我吳亦凡 於 2020-10-7 03:46 發表
屈能完林北走埸 拍拍屁股就想走人?
人地彈機CAP埋張圖比你睇 你都要吊9人
VLAN警察?狗C垃圾
傻仔我係舉報走場,唔係屈佢走場,AC低級姐,點解智力都咁低既?

引用:
原帖由 kelvin0135 於 2020-10-7 05:08 發表

E~講VLAN級數?咁睇黎我係總督察,你太低級冇資格同我講野啦
kelvin0135就真係走場,仲要屈人掛機走場,有哂證據,嘩,你地成班豬朋狗友黎。https://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=652305&extra=page%3D2

自己衰有品,有人比人舉報嬲嬲豬,有咩計,舉報區邊係你地用咖??
我舉報一發現replay bug紅圈就即刻有改返,但係有D人明知做錯咗都唔改。
層次唔同做事都唔同過人。不如你地約埋打機啦,咁自己友走場都無咩野。

kelvin0135你E家成隻過街老鼠咁,我見到你係踢9死你,知唔知點解??因為你係走場狗。
(叫我吳亦凡)比人舉報你MH,1級AC扮有品啊??你幫人講野都無份量。
而(林北叫小賀)就利用replay bug紅圈刻意屈人MH,因為佢事後無改返,所有野有證據,你估你地一班狗吠兩下就得??我LEE D有品玩家黎,睇下個AC等級就知。
點似你地成日都要換,好似老鼠咁。

kelvin0135你都算好彩,走咁多次場都只係比人舉報1次。你走場走到好似條急流咁。

點解MH名單有kelvin0135,嘩你比人舉報MH,咁我都唔覺得怪,你屈人走場都做得出。
https://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=651750
我唔同你地,我一發現replay bug就改返D貼。

發新話題