發新話題

係到簽個名...........

[Close]
        己經向管理員對legotoytoytoy及katat1作出申訴!待處理!

raze(RZ)

封網吧IP先至最實際!皆因本人係任何一個時候去一去網吧!
raze(RZ)

引用:
原帖由 kirito00 於 2016-1-4 22:14 發表
L4D   小圈子  冇料到   ,護主狗    走場狗    MH狗    一大堆      ,封ip        又番歸!   番到歸    食JG    ,放毒o能      好好笑!
冇人明你UP乜
引用:
原帖由 kirito00 於 2016-1-5 09:23 發表
        己經向管理員對legotoytoytoy及katat1作出申訴!待處理!

最好封埋你自己
引用:
原帖由 kirito00 於 2016-1-5 09:36 發表
封網吧IP先至最實際!皆因本人係任何一個時候去一去網吧!:lol :lol :lol ;P ;P ;P
最好就係啦, 不過見你好似好緊張咁既

回復 18# 的帖子

我駛乜怕你啊!ymhkiller!
raze(RZ)

簽名求驅逐能力者

唔知到時版主返到嚟會點呢?到時版主會唔會以此事件為名,以版規C-2同C-3嚟處理呢?

因為我記得版主有話過"任何就此事件開新貼者將會跟隨版規C-2及C-3處理

即時生效
"

所以呢,奉勸大家一句,咪再跟玩具同katat1呢個初音迷啦!乖乖地等我上演一齣好戲啦!
raze(RZ)

網吧電腦用 "RAZE PC" 尼個名黎做電腦名既.........

咪笑死人吧..............

定係你當左自己果一部電腦叫網吧呀.....

回復 22# 的帖子

妖,做乜Q野又起我底!用得多hacking software,因住小心中埋電腦病毒同蠕蟲啊!玩具!

你屋企部電腦個防火牆肯定係用玩具整出既姐!

咪笑死人啦!玩具!你估你hack我部電腦就可以不留痕跡既咩!因住小心被人告"不誠實使用電腦"啊!

有本事就用我部電腦進行非法交易,睇下商業罪案調査科査到D乜野!因住到時黑布蒙頭係電視NEWS出現啊!

raze(RZ)

引用:
原帖由 kirito00 於 2016-1-5 12:03 發表
我駛乜怕你啊!ymhkiller!
你梗係唔怕啦,依家係人都怕左你,你咁麻煩,所以先會叫人ban你

回復 24# 的帖子

係既,ymhkiller!請問你呢次又想點呢?
raze(RZ)

回復 23# 的帖子

哎呀! 又踢爆你喎.............
唔好意思喎...........

封網吧IP先至最實際!皆因本人係任何一個時候去一去網吧!   (你在攪笑嗎??)

你再攪攪震,第日POST埋你D相出黎....係各大小討論區

等成個香港都識得你....咁鐘意出名

回復 26# 的帖子

收啦!hacker玩具!

話唔定你就係o個個"司徒奈奈"啊!

己經有人POST左個"司徒奈奈"既事跡出嚟啦!仲出埋新聞啦!

若果你真係"司徒奈奈"既話!咁就麻煩請強姦掉全香港既女coser!最好就POST埋D淫照出嚟!

raze(RZ)

柒左就收手啦...搞到神憎鬼厭有意思咩,簽名

回復 28# 的帖子

收啦!係唔係要連你都話埋啦!
raze(RZ)

簽名求封煩膠IP

發新話題