發新話題

玩生化狂潮 小心無品玩家 (ccyccy)

[Close]
我論壇上線時間1700幾,我係唔係分身?!

挑~~ CCYCCY 條廢青 一比人吊到冇聲出就話人影分身 , 反能正係你把口出都係你作出泥 ? 我怕你講?

反而你好似好能着緊我講既野 !? 心虛?  
你番去訓啦柒頭
我第一句已經叫你出黎當面傾 , 你自己淆底係到尻咁轉移話題 , 而家又話人縮7.7

吊你老母 你玩變面真係人才

CCYCCY 點解你可以咁?

吊你老母CCYCCY 你而家講到咁有自信 咁柒威水

出黎傾下計?  你想玩多人搭馬遊戲 定係 單人MODE ?

我怕你多人遊戲又吹唔到人 , 單人又縮? 點算?

你唔好諗住又係到屈尻人 , 我同你講 , 出到黎你報警都冇用, 我根本唔**粗口**柒驚 , 唔同你D垃圾比人吊兩句就縮

我可以用j同你賭 我地唔系分身夠唔夠膽?
小小野話就分身 抵你比人吊啦
仲有 說好的 開po同埋起底呢 求你比網址出來
果日我都在場 唔好在話咩你冇講過起底果D

引用:
原帖由 一人一個 於 2015-1-6 19:45 發表
我論壇上線時間1700幾,我係唔係分身?!
都話,睇得出係唔係嫁嘛
你估個個好似佢(地)咁有智慧既咩

引用:
原帖由 chingching432 於 2015-1-6 20:08 發表
我可以用j同你賭 我地唔系分身夠唔夠膽?
小小野話就分身 抵你比人吊啦
仲有 說好的 開po同埋起底呢 求你比網址出來
果日我都在場 唔好在話咩你冇講過起底果D ...
都話你要老吹無問題
你去重新開個post.用哂你既ac回之後
去問下人地邊個同邊個ac似係分身,你有膽咁做先講啦講來哂氣

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-6 20:09 發表

都話,睇得出係唔係嫁嘛
其實成件事都係你柒頭

你用龜頭去思考 , 睇得出你跟本係智障

出黎傾啦 吊你老母 , 我見你VLAN 都比人插到咁 , 真係想見**粗口**下你真人有幾廢柴

比人吊又話人分身 , 叫你出黎當面傾又淆 , 你真係柒唔柒D

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-6 20:10 發表

都話你要老吹無問題
你去重新開個post.用哂你既ac回之後
去問下人地你地似唔係分身ac講來哂氣
你覺得我地系分身 我都冇野好講  話賭我地唔系分身你又唔敢  系甘叫人重開po!唉

仲有 唔好扯開話題話我地分身  
說好的起底加開po

話說個日全場大部份人都出現係到同埋尸吊緊你,你個尻樣可以抵賴全部係分身?你個智障仔隻眼生蟲定用屎眼睇野?

人·地見我地所謂既lv 低上線時間短 咪話我地分身lo

我都唔能明你,明明自己老豆老母都係獸交,身世都夠慘架啦,你個能樣都可以自得其樂,拎自己身世黎打飛機暗示自己唔明人類UP乜人獸交果然係非同凡響

有膽去咁做先啦,腦殘廢人
自己做錯比人講中哂就得粗口
之後就分身扮自己好多人支持
叫你地有膽去開post問
post名:誰跟誰是分身,用哂你ac去回
之後再問下先啦小 學 雞

雖然都唔奇怪你(地)係會有正常人既智慧

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-6 20:09 發表

都話,睇得出係唔係嫁嘛
同你賭手然好唔好?  你有POST過高登我切柒

發新話題