發新話題

玩生化狂潮 小心無品玩家 (ccyccy)

[Close]
引用:
原帖由 x00900 於 2015-1-3 07:57 發表
henry24007  09年2月17日註冊 上線時間只有10小時 發貼數只有9
全部都係呢個貼回

Arthur_Lam 11年4月16日註冊 上線時間只有1小時 發貼數只有2
全部都係呢個貼回

097167703 09年2月23日註冊 上線時間只有17小時 發 ...
嘩我吊你老母  x00900 , 我玩VLAN 你仲未小學畢業啦 柒頭

知唔知點解我玩咁**粗口**耐先得19個貼 , 我平時好**粗口**低調架 ,不能過你個濕尻FD CCYCCY 話要威脅起我底 , 又話要出POST , 我先吊佢老母

見能到你呢D 畜生係到扮正義 , 真係唔**粗口**爽 ,講咁**粗口**多, 你轉個頭今晚又係去睇THISAV , 吊~ 

哈哈哈哈

原來年齡係咁重要 其實細過你 EQ同IQ冇你咁低咪得

串人書都未讀完就同佢嘈既人 多數都係D只係識得強詞奪理既人

就好似你咁 全部都係粗口 同埋你可以拎真果個AC出來咁講未

12Lv話 你自己玩vlan果陣 我仲未小學畢業 唔好笑死人好冇 z_z
(想我拎vlan玩既ac出來都得 叫[CJB]_00900 最少高過12lv就是了~~)

未小學畢業係邊個? 朋友

其實拎你個正ac出來講野 咁我咪輸晒lo 係咪先 玩vlan資歷高過我

對vlan同vlan d人有幾了解 緊係你勁過我啦 問題係你有冇證明可以證明你係vlan耐過我先

有既 盡管拎出來 唔好客氣~~~

朋友仔 就算你原本係幾岩都好 你而家根本都輸晒 最少係呢個貼到輸左

就算你做好事 人地屈你做壞事都得 只要周邊既人信服就得 所以我根本懶得理你d冇用既發言

我每次發言只會站係有利既立場發言 係不利既立場發言輸左只會令自己名聲大損

最後講多幾句 原來你覺得自己係系到串緊人

我只係覺得你係到獻醜 展示比人睇自己幾咁冇家教

你仲要話爽 證明自己幾咁自虐

係我既話 冇好高lv既ac都唔會再出來講野lo 唔好得把口 拎d真材實料出來睇下 好冇?

好似法庭判審咁 得把口係到講 又冇人證又冇物證 邊可能勝訴?

吊人老母好重口味架 唔好再吊啦  最多講吊你 咪算lo
http://www.tsdm.me/forum.php
天使動漫論壇 各種資源應有盡有 owo

引用:
原帖由 x00900 於 2015-1-3 20:03 發表
哈哈哈哈

12Lv話 你自己玩vlan果陣 我仲 ...
咁多偉論暗示你IQ比正常人低且我要比膠你?

引用:
原帖由 x00900 於 2015-1-3 20:03 發表
哈哈哈哈

我冇睇錯你好似0LV?  你又真係幾有天份話12LV低既

引用:
哈哈哈哈

'原來你覺得自己係系到串緊人'E句  人地有話覺得自己係串緊人咩? 一直都係你自己自作多情,
BTW我就真係覺得你自己係到獻醜

上ipve vlan嘅時間先代表到一個AC玩左幾耐? 真心鬧你ON **不良字眼**驚你嬲...次次小學作文甘回人 x009你扮到甘高尚好似你唔識講粗口 我地講唔講粗口都在乎於對住咩人 對住人緊係以禮待人 對住你班"人才"唔用下粗口都擔心你睇唔明 你都知on**不良字眼**嘅智商低啦 我地緊係要就下你地D EQ同IQ程度啦 唔好睇完又喊住揾媽媽投訴比人蝦 小 學 雞你做完功課未啊快d番去做功課啦

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-3 13:35 發表

所以你都見我無回佢地只係回返你地d"正常人"既post就明咩事
一班小 學 雞來,你同佢認真就哂氣了
你會唔會玩一張圖自己廢win唔到反而走去吠同組廢
最後比全場人話佢地有問題都仲要粗口吠?
你唔見佢/"佢地"次次比我 ...
嘩我吊./..真係驚到要立即跳樓自殺

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-3 13:35 發表

所以你都見我無回佢地只係回返你地d"正常人"既post就明咩事
一班小 學 雞來,你同佢認真就哂氣了
你會唔會玩一張圖自己廢win唔到反而走去吠同組廢
最後比全場人話佢地有問題都仲要粗口吠?
你唔見佢/"佢地"次次比我 ...
'同埋佢地唔信姐,高登果邊同樂古果邊都post哂' <<姐係咁,你放個POST上黎,等我淆下底得唔得?

回復 92# 的帖子

CCY大神請問你所謂嘅高登同樂古帖係邊 求你post link比我地觀賞一下啦 點解F5按到爛多未見你有帖啊 係甘要你D FD幫回 自己唔敢面對啊?又話起我地底

求LINK , 柒頭CCY

講咁**粗口**多 , 怕你落唔到台

SOR 另外寸柒你個兩個我唔識 , 係上次同你同場 聽你條低能講廢話先黎回你帖 , 可見你多柒

回覆97樓
原來多論點就係暗示IQ比正常人低

咁應該所有通識科好既人都IQ低過人

回覆98樓
你睇清楚我係有句
(想我拎vlan玩既ac出來都得 叫[CJB]_00900 最少高過12lv就是了~~)
而且我冇講過12Lv係低

回覆99樓
又係要睇清楚d
93樓大大句野寫住 "我放工就泥寸尻你一句 , 爽"

回覆100樓
我唔係唔識講粗口 世上冇人係唔識講粗口 只係在於講同唔講

你係學校既時候 老師都唔會爆粗 唔通佢地唔識講粗口?

"上ipve vlan嘅時間先代表到一個AC玩左幾耐?"

唔用上ipve vlan嘅時間(你其實指論壇定遊戲時間)來代表玩左個AC幾耐 可以用咩來代表?

驚我嬲? 睇怕而家嬲既係你wo 爆晒粗咁

朋友 EQ可是情緒智商 睇你地係到狂爆粗 就知你地控唔控制到自己情緒啦

小學作文有咁多論點既話 我都想睇下

回覆101~105樓
你地想針post上高登就慢慢吧 始終我都唔知佢係你地場講過d咩

最少我就冇咩可以講到

http://www.tsdm.me/forum.php
天使動漫論壇 各種資源應有盡有 owo

好啦好啦 廢事henry又係到嘈我 我用正ac講一講野好了

18LV 正AC 帖子數目 = 1

你柒少陣啦

我好能驚啊 吊你老母 [CJB]_00900

出街打柒我啊

發新話題