發新話題

[討論] 檢舉小組 候選名單

[Close]
引用:
原帖由 SpaWN★ 於 2014-5-13 02:35 發表
係人地團版搞過事既人講野特別有說服力
而家又唔係我要做檢舉小組 發表下意見又要串

死啦 你咁樣仲點放心比你入圍

alin
大毛毛
mygod.
加多個ayan

唔該

投SpaWN★ 為左討論時事表明自己立場連吹水區睇場肥老都夠僵得罪我覺得佢已經夠班與天下為敵 雖然佢都有串埋我不過幾爽

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=609277&extra=page%3D2&page=4

UnioNYiNo.O

mygod.

愛忘情.
長毛7號
魔法稻草人
MYDsYa
凌總
A-Lin☆
p_p_q_q

★κinG﹑江

D字飛哂出去......

y 無我????

我十分熱愛信長

睇我個團都知

團二無太陽

過兩個月啦

如果比我做到小組人員

我實搞好團二

到時有太陽有月亮唔系意外!

ayan alin   

引用:
原帖由 king♂風 於 2014-5-13 01:49 發表
p_p_q_q  完         
+1

p_p_q_q  完

Ms.Misaka
A-Lin☆
SpaWN★
好鬼衰
比.卡.超
魔法稻草人
p_p_q_q
長毛7號
花少奶
★κinG﹑江.

:handshake

死啦,我發現自己無咩人氣
而其他後補人選都係名人/好多朋友。。。。
要拉下票先!
其實細佬我玩信長就超過8年,係VLAN打滾左六年有多(呢個AC08年)
咁有人話 點解無見過你,其實細佬我係05打用我係神手228呢個AC打
當然,我絕對唔係咩超級神手,亦都無咩資質打信長
但係我就係唔知點解打極都仲有一陣熱誠係到
可能有人會話 你係為左出名先至去報名做檢舉小組
好老實,我見證住信長大起大落
由06年係網吧紅版同人內戰到自己有第1部電腦比人拉左上VLAN打信長
我要打出自己既名堂我當年就跟左新丁(可能老小小既LOSER隊員會識)打團
但我就係唔知點解唔鐘意打團既感覺,一開場炮,炮到完場 有咩意思?(當然係指某D玩家)
可能四至五年前會好D,起馬唔會係成個CP區都係忍者。。而係玩反應,同埋最緊要大家唔會有咁多炮戰,老手會帶新手打街練團,以家D人只要係街場與左個累輸佢既隊友,就由頭X到落尾,有咩謂?
廢話就唔多講
能夠入選後補我都覺得係一種VLAN比我呢D死老野一個肯定,當然我PM小飛豬大大都講左好多野,但可惜我無人氣無朋友
咁但係未打就覺得輸左唔係我性格。盡下努力拉下票
篇野就真係好長,所以多!謝!收!睇!
歲寒知松柏!

愛忘情.

引用:
原帖由 鬼影★月愛 於 2014-5-13 06:03 發表
要拉下票先!
其實細佬我玩信長就超過8年,係VLAN打滾左六年有多(呢個AC08年)
咁有人話 點解無見過你,其實細佬我係05打用我係神手228呢個AC打
當然,我絕對 ...
無FD是罪 0.0 一齊啦

啊!!!我又想做檢舉人員

有冇人支持我
[color=red]☆中國團〞中國小楊[/color]

引用:
原帖由 鬼影★月愛 於 2014-5-13 06:03 發表
要拉下票先!
當然,我絕對 ...
我都覺得冇朋友投真係好慘我覺得識睇mh比多fd投票重要好多
投一投你啦

我就投
Ms.Misaka
鬼影★月愛
p_p_q_q

我係VLXX黨 好鬼衰 0.0

經常性活動05區

日後會努力熱心為大家服務 請投我神聖既一票啦 &__&

多謝支持 !!

強烈反對有chf呢條友                     。

發新話題