發新話題

[交流] 綜合動漫吹水帖

[Close]
已入手
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

夜夜好正
呀拉丁同公主玩個到好正=_=

夜夜<3

蒼翼默示錄  
東京闇鴉 都唔錯
科幻打鬥

引用:
原帖由 sM× 於 2013-10-9 22:54 發表
蒼翼默示錄  
東京闇鴉 都唔錯
科幻打鬥
暫時睇左呢幾套

COPPELION 核爆末世錄 見有香菜配音..點知一般般..唔建議睇

萌萌侵略者 OUTBREAK COMPANY  幼女..蘿莉..女僕..精靈...異世界 既愛好者必看

I.S<Infinite Stratos> 2 純粹睇左第一季2011年1月新番套IS 所以要繼續睇,後宮既第二季都無咩新鮮感

Kill la Kill  呢套野..我覺得OK,雖然畫風有D奇怪..但係戰鬥風格幾有趣,值得一看..D校服好型= =

青春紀行  呢套係10月新番幾特別既作品,唔多評論..只能說..愛情必看

噬血狂襲 ...吸血鬼...正呀...第四王...一定正野..快D去睇..女主角超萌.武器幾特別

當不成勇者的我,只好認真找工作了。  又係魔王與勇者既組合..呢套係魔王個女...同失業既勇者既戀愛故事?

記錄的地平線  呢套野我係第2鐘意係10月新番黎講,遊戲既世界

Little Busters! ~Refrain~  呢套野一定會成為 大家既動漫界回憶...一定凗淚..大家快D去睇返第一季..呢套野講友情

白色相簿 2期  第一季睇完之後,第二季再睇只係高清萌化版...暫時覺得唔太好睇''

影子籃球員 2期  睇左第一季..就睇第二季..唔錯

MAGI魔奇少年 2期  哇..第一季睇左睇第二季..神呀..一開始就倒敘法...男主角創世...XD

機巧少女不會受傷..依家睇緊

蒼藍鋼鐵戰艦  萌娘控制戰艦...應該會同戰艦世界(ONLINE)合作...好似坦克少女同坦克世界合作

東京闇鴉  D人話好睇所以去睇..又係見到花澤香菜..應該係女主角..聽把聲聽到木左...好NTR..條女好似秀吉

蒼翼默示錄...呢套野我幾鐘意 條女件軍服..幾可愛..好多伏筆...輪迥??

我的腦內戀礙選項  一陣睇

革命機Valvrave 2期...一陣睇

pupa..呢套野未有時間..但係必睇

刀劍神域 Extra Edition..12月31日..記住睇..可惜係 動畫製作:A-1Pictures

最尾個幾秒..桐乃開外掛...

頂,,阿里巴巴係度做咩,明明摩儿姐姐先係本命
奇策士とがめ。

潘多拉之心漫畫越畫越令
奇策士とがめ。

引用:
原帖由 3.14 於 2013-10-10 00:57 發表
頂,,阿里巴巴係度做咩,明明摩儿姐姐先係本命
中國個位公主其實唔錯...唔好比壞人較好

白龍交比摩儿啦

阿拉丁就巨乳控- -" 先下手為強 不愧係MAGI

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2013-10-10 11:58 發表

中國個位公主其實唔錯...唔好比壞人較好

白龍交比摩儿啦

阿拉丁就巨乳控- -" 先下手為強 不愧係MAGI
我講緊漫畫阿,,阿拉丁媾左條新女、摩儿姐姐直頭O曬咀。
奇策士とがめ。

....

頂 套革命gay真係冇改錯名 流木野送到上門都唔搞走去搞gay

引用:
原帖由 別理 於 2013-10-11 13:07 發表
頂 套革命gay真係冇改錯名 流木野送到上門都唔搞走去搞gay
主角要工口工口腐呀嘛

利申 未睇

呢套真係無伏啦

引用:
原帖由 BABY堯 於 2013-10-11 21:13 發表
QqjHXeKY3mY

呢套真係無伏啦
神作黎..我童年回憶..

呢套野就快出2...大家未睇一定要睇..獸耳控...父女控...戰爭控...戰國控..都OK

傳頌之物2...超正

艾露露>_<
釘宮惠理配黑天使 超正..

重有EVA劇情

發新話題