發新話題

[交流] 綜合動漫吹水帖

[Close]
引用:
原帖由 bmbm0606 於 2013-9-29 12:25 發表

青大有誠哥既遺傳- -"

佢係動畫變得花心
漫畫都有 但唔知點解睇動畫覺得佢特別人渣 睇漫畫冇呢個feel

引用:
原帖由 sM× 於 2013-9-29 12:40 發表
漫畫都有 但唔知點解睇動畫覺得佢特別人渣 睇漫畫冇呢個feel
我不嬲有呢個FEEL

我個人眼光

其實明日香係完美少女,佢由頭到尾都咩都比青大去,體諒青大所有野。就算分左手都可以原諒青大,我眼見動畫之中佢係一位我眼中既完美少女。

而我認為,青大係人渣

首先佢同誠哥有一個共通點,就係想得到較容易既東西

當初佢鐘意神咲..鐘意左3年,不過因為柚希出現,柚希自動送上門,青大就覺得柚希易溝D,所以就鐘意左柚希

之後神咲見到青大被搶走就鐘意左佢..呢樣係XX現象

再柚希走左去搵風間,因為風間死左,男主角就對柚希暫時無興趣,所以去試下其他女角,因為佢係動畫入而男主角所以佢女人緣係MAX,明日香就中左招,被人渣鎖定目標。

當初成日話我依家係愛明日香,但個目光係成日望住柚希,根本係大話。成日有柚希個阿妹助功,柚希又同返男主角一齊

我諗返起漫畫有一段明日香同青大去神社,明日香話我地係咪可以永遠一齊?唔會離開我之類....青大講 當然啦

呢個承諾.....去到分手個到帶到強烈既NTR...

我整片一定會用呢一段...要同大家講ACG5大渣青大一定有份

青大佢呢D渣度比誠哥更渣,因為我本身覺得誠哥唔係渣,只係性知識缺乏,唔識解決戀愛事情

但青大佢個D係自己明明知道呢D戀愛問題,而自己用自己行動黎變自己係人渣,所以誠哥地位不保

都唔係好人渣姐 係咁嫁啦 好出奇呀

引用:
原帖由 無撞 於 2013-9-29 13:12 發表
咁誠哥一定唔係渣~_~

引用:
原帖由 無撞 於 2013-9-29 13:12 發表
唔知點解...我又明你想講乜

引用:
原帖由 sM× 於 2013-9-29 14:39 發表
唔知點解...我又明你想講乜
??????                                    .

引用:
原帖由 無撞 於 2013-9-29 16:33 發表

??????                                    .
愛情就係咁,所以無人認真對愛情

引用:

My lol name

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2013-9-29 12:53 發表

我不嬲有呢個FEEL

我個人眼光

其實明日香係完美少女,佢由頭到尾都咩都比青大去,體諒青大所有野。就算分左手都可以原諒青大,我眼見動畫之中佢係一位我眼中既完美少女。

而我認為,青大係人渣

首先佢同誠哥有一個共通 ...
此話題已完

引用:

我大約明你果句話既感受

最近有咩好做- -?

畫下漫畫..寫下小說.做下定格動畫

已經開始返工返到覺得只係搵錢..無咩有趣既地方

去你的遠距離戀愛小陣
現充青大對戀愛的各種troll..

又提永遠
又係拍拍拍
又變番異地戀~

都啪啪啪完

依家個爛尾公子(作者) 應該END個有你的小鎮

拍拍拍小鎮唔會又黎異地戀E獲野阿?佢仲想搞幾耐
奇策士とがめ。

發新話題