發新話題

[交流] 綜合動漫吹水帖

[Close]
引用:
原帖由 mrcheung 於 2013-7-16 16:36 發表
空之境界我睇晒 不過我係完全唔明裡面講緊乜
所以深度動漫某程度上係好難生存...

繼續播完之後再出多一季叫解...解釋套野所有野簡單化比觀眾..之後觀眾明白之後就覺得套野幾神奇好睇

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2013-7-16 05:48 PM 發表

所以深度動漫某程度上係好難生存...

繼續播完之後再出多一季叫解...解釋套野所有野簡單化比觀眾..之後觀眾明白之後就覺得套野幾神奇好睇
呢套野係日本動漫界都有一定影響力,唔講得笑

動畫票房有紀錄,同埋有攞獎 (第一章)

等8月再破紀錄

引用:
原帖由 │Fortis931│ 於 2013-7-16 18:40 發表

呢套野係日本動漫界都有一定影響力,唔講得笑

動畫票房有紀錄,同埋有攞獎 (第一章)

等8月再破紀錄
我比較鐘意睇魔法禁書目錄個類劇場版

因為簡單易明- -"

空之 應該睇書比較好...電影R爆頭

只能說是神作,7月只看空之,物語
奇策士とがめ。

引用:
原帖由 3.14 於 2013-7-17 04:14 發表
只能說是神作,7月只看空之,物語
成日只睇神作..好快無野好睇XD

引用:
原帖由 sM× 於 2013-7-13 22:21 發表
比個5你
訓炮姐大比
睇完搖滾青春最後一集勁失望
個作者是咪趕住去死 傻的嗎999
咁樣hea個結局出黎真係喊出黎
睇番二百次堀與宮村仲好過睇一次個結局

偽戀將會出動畫   

引用:
原帖由 JustForYou 於 2013-7-17 23:13 發表
偽戀將會出動畫   
東山奈央 花澤香菜

小野寺

偽戀....開始有D悶...

我想山田與7位魔女動畫化多D>_<

套某科學...係見證住當麻如何成功攻略炮姐=_="

明明上當年睇魔禁1 唔多覺

RWBY

引用:
原帖由 R-果然翁 於 2013-7-17 13:57 發表
唔係咪出晒咩

7月個空境TV版簡直侮辱左呢套神作,順番時序就冇左特色同神秘感
又要CUT第五章,明明就係好重要既一章

TM炒冷飯都炒好D,建議大家有興趣都係睇番劇場版

送上神MAD一段

我想問,刀劍動畫完左,但如果睇小說,應該由第幾本開始睇?

引用:
原帖由 R-果然翁 於 2013-7-17 13:57 發表
中間好多集斷左...所以冇睇

發新話題