發新話題

一問.想唔想搞一些we比賽?

[Close]
樓上係唔係玩過水之翼個ser?

引用:
原帖由 Mr.小子 於 2012-9-28 18:44 發表
樓上係唔係玩過水之翼個ser?
冇,仲有- -呢到吾係MINECRAFT區

咁姐係有啦,我幾時有提過minecraft

引用:
原帖由 Mr.小子 於 28/9/2012 21:37 發表
咁姐係有啦,我幾時有提過minecraft
唔好話我唔抽你水,#9先提完

引用:
原帖由 阿平 於 2012-9-29 07:33 發表
唔好話我唔抽你水,#9先提完
#9內容係關WE事。

除此之外無關內容無提過。

http://hk.search.yahoo.com/searc ... UTF-8&meta=rst%3Dhk
我除左minecraft ser之外完全見吾到其他叫水之翼的server
- -完
仲有,呢到係地圖編輯器區 @@地圖編輯器是沒有server 的@@

究竟搞唔搞?

引用:
原帖由 極死●朽木 於 29/9/2012 20:59 發表
http://hk.search.yahoo.com/searc ... UTF-8&meta=rst%3Dhk
我除左minecraft ser之外完全見吾到其他叫水之翼的server
- -完
仲有,呢到係地圖編輯器區 @@地圖編輯器是沒有server 的@@ ...
地圖編輯器其實係可以有server 的

引用:
原帖由 阿平 於 2012-9-29 22:05 發表
題外話暫免,仲搞唔搞

引用:
原帖由 阿平 於 2012-9-29 22:05 發表
咁大獲

引用:
原帖由 Mr.小子 於 29/9/2012 23:05 發表

題外話暫免,仲搞唔搞
比賽就1個月內睇下點先.E+都好多野要搞.

留名睇帖

反對搞比賽~相信黎黎去去得果幾條友參加同獲勝ZZZ(自認廢丁)
建議:WE區既人一齊整同一張地圖,有份整既加分加錢,但在此前,需經篩選之。
其實自己WE廢丁,相反故事神丁,因此想出如斯利己不利人之想法也。
CTRL+A

昔日盛,不再興。衣袖拂,就此去。

引用:
原帖由 星幻乂夢 於 2012-10-6 01:50 發表
反對搞比賽~相信黎黎去去得果幾條友參加同獲勝ZZZ(自認廢丁)
建議:WE區既人一齊整同一張地圖,有份整既加分加錢,但在此前,需經篩選之。
(其實自己WE廢丁,相反故事神丁,因此想出如斯利己不利人之想法也。)
CTRL+A ...

阿平: 都話叫d新手一齊整minecraft啦。

睇無限恐怖睇上引,整無恐啦-3-

發新話題