發新話題

借問鈴木秀二

[Close]

回復 89# 的帖子

係網上犯罪

引用:
原帖由 星崎安妮 於 2012-8-18 19:36 發表
係網上犯罪
吾信 就好似玩online game咁
你追住一條友行 佢去邊你行到去邊 吾通系罪?
ˋ愛情不過是一場謀殺時間的遊戲:)
  ﹡林詠琛 - 聲之記憶ˇ      

four eyes handsome boy
lol...........nice guys

回復 93# 的帖子

比我會離線 蘇妖的行為來的

引用:
原帖由 星崎安妮 於 2012-8-18 19:38 發表
咁當你玩絕信..5隻英雄1齊行個陣..前後腳咁行..咁點算?
吾通你即刻離線(即走場) ?
你玩絕信都會造成英跟英行既動作嫁啵..
就算你吾跟英行..你夠膽話你1開始吾會跟住d織田軍/聯合軍兵仔行?

引用:
原帖由 星崎安妮 於 2012-8-18 19:38 發表
蘇施黃教個喎
冇理由會犯罪

回復 96# 的帖子

你講ONLINE,沒LALA 講信長,你有問題的??

引用:
原帖由 ●PinK_x殤願 於 2012-8-18 19:11 發表
忍一時風平浪靜 退一步海闊天空 呢
其實呢句野好易架咋
你地某人講小句就會架啦(唔係禁止你言論自由

台服菁英 ad carry

引用:
原帖由 星崎安妮 於 2012-8-18 19:40 發表
你講ONLINE,沒LALA 講信長,你有問題的??
咁我地系討論緊喱個
網絡上跟蹤問題
吾通 玩絕信 當英雄跟住其他英雄行 吾系網絡上既跟蹤?
online game只系其中一個例子姐
仲有好多例子既

回復 100# 的帖子

信長跟住,我會幫助佢去死,EXP :開防卷入溫泉

引用:
原帖由 星崎安妮 於 2012-8-18 19:45 發表
信長跟住,我會幫助佢去死,EXP :開防卷入溫泉
咁你咪會俾前面2隻槍兵暈住..........?

引用:
原帖由 純情小寶寶 於 2012-8-18 19:41 發表

其實呢句野好易架咋
一隻手拍吾響既
要兩隻手

引用:
原帖由 純情小寶寶 於 2012-8-18 19:41 發表

其實呢句野好易架咋
一答 一回 好正常姐
1隻手就拍吾響既 要兩隻手 先拍到手掌
btw 點都好拉 好多謝師兄你既回答
你講緊d野講緊自己?

回復 103# 的帖子

OK 我唔會理佢,的LA 我為我以上的行動作萬一分的道歉,THX大家付出的時間 看完我LA個POST

引用:
原帖由 -Season.hG﹡ 於 2012-8-18 19:45 發表

咁你咪會俾前面2隻槍兵暈住..........?
唔記得開魔水添 送左300鳥

發新話題