發新話題

[信長之野望] 南極 團 首次招生

[Close]

回復 45# 的帖子

你想點?
系唔系要系到炮
or唔服我地炮你招我地滅團

我想點?呢句唔系應該我地問你咩;你系我地個po招友誼;冇病呀;)?
神團點敢炮姐
我地邊有唔服姐;就算唔服一定要滅團嗎;)?
系咪有小小gag

http://www.ipve.com/bbs/forumdisplay.php?fid=112
想招我地系呢到招啦;神gag團

回復 45# 的帖子

係呀係呀!! 你估我信唔信你!!
組係咁  成日冇內戰  團戰都冇   我成日玩巨魔 又如何
你成日叫我地玩 甩9 la
一你自己冇叫人玩信    我玩巨魔又如何 都冇人玩信  
二,你自己玩甩9得  我玩巨魔唔得  引笑呀!!!
三.你kick我原因 果到打左係  你成日潛水  
四.gag團!?  你個團仲gag la  0反考生都win唔到  真強大  
五:你知唔知 你係到連回呀!!
六:當我地玩信果陣(街場)  你係都要打對台   玩泥有咩義思     咩都練唔到la   打對台  笑

我同d fd想入團,但都無玩fb好耐!! 甘點好`~ 仲入唔入到??

回復 50# 的帖子

解決方法:
開過FB未得囉

唔想比人知我地d野..........@v@

甘算啦無野啦sor ...............

引用:
原帖由 W.Tsang 於 2012-7-24 12:21 發表
係呀係呀!! 你估我信唔信你!!
組係咁  成日冇內戰  團戰都冇   我成日玩巨魔 又如何
你成日叫我地玩 甩9 la
一你自己冇叫人玩信    我玩巨魔又如何 都冇人玩信  
二,你自己玩甩9得  我玩巨魔唔得  引笑呀!!!
三.你 ...
冇內戰既原因系因為上線既人唔夠10個;有人我仲唔打咩;笑了...
咁系大家話玩甩9;小數服從多數;你玩巨魔整系叫左我地一次;

呢d野洗咩叫;直接問咩ser架啦;
kick你原因;我系有話你成日潛水;日日都冇同我地玩;
唔知bo;我分開打;你吹咩;)?
系你地成日講話"屠團長!"邊個講既呢可;)?

引用:
原帖由 紙包雜果冰 於 2012-7-24 12:41 發表

冇內戰既原因系因為上線既人唔夠10個;有人我仲唔打咩;笑了...
咁系大家話玩甩9;小數服從多數;你玩巨魔整系叫左我地一次;

呢d野洗咩叫;直接問咩ser架啦;
kick你原因;我系有話你成日潛水;日日都冇同我地玩;
唔知bo; ...
咁系大家話玩甩9;小數服從多數.....????
你似引笑,問番你d人....次次都係你話玩...

引用:
原帖由 poing.DaL 於 2012-7-24 12:45 發表
咁系大家話玩甩9;小數服從多數.....????
你似引笑,問番你d人....次次都係你話玩...
咁佢地肯玩bo;你吹得我倀?
好似你都有玩bo^^

回復 56# 的帖子

大家話玩甩9 你吹大D 呀!!!
圖PLZ,仲有ED 野只係講下笑  你唔俾人講笑   哈 笑死人咩!!??  咁少氣的團長   
仲有 好多團員都有咁講LA
多數服從小數!?     冇人想玩甩9囉!!
唔係你之前係團長  相信冇人陪你玩甩9 囉!
仲有玩巨魔有咩問題!?     你冇玩過巨魔嗎!?
仲有E加你講緊 多數服小數  你講  "咁佢地肯玩bo"  E句關咩事  9唔塔8

仲有你E加 係到講大話  剛剛話KICK我原因係玩巨魔  E加就話係  我潛水  冇同你地玩

引用:
原帖由 紙包雜果冰 於 2012-7-24 12:59 發表

咁佢地肯玩bo;你吹得我倀?
好似你都有玩bo^^
甘你就咪話  (大家都話玩甩9;小數服從多數)啦

多唔多內戰打???????????

Vlan名:黑萬林澤銘
定位:主力
團戰經驗:2年

發新話題