發新話題

[交流] 火影問題

[Close]
火影有時有d回憶會係前後不一樣=0=  我睇火影都睇到矇擦擦.3.

唔悶既 漫畫唔講回憶就無野睇嫁啦
夢想.

引用:
原帖由 ★SMilE.sKY 於 2012-6-18 22:49 發表
唔悶既 漫畫唔講回憶就無野睇嫁啦
我唔睇漫畫

@@

你咪當回憶下LO,如果唔係之後睇戰爭可能個FEEL有出入~

引用:
原帖由 不死的金川 於 2012-6-18 18:10 發表
老實講.回憶唔想睇咪直接跳
其實某程度都會影響主線
e.g 鼬殺宇智波家族
回憶左幾十次..
e.g 長門既過去 (姐係點解山椒會死..點解長門會做左天道. 離弦點死等等)

海賊王回憶都有啦
路飛細個
布魯克係以前架船  &  ...
多謝你的意見~
姐係有d可能飛...但有d飛左會睇唔到?

可以打打下 回憶返4,5集 你話多定吾多 宜家動畫講到487
忍界大戰 前面有3集無拉拉又回憶=.=
有時回憶返係會感動d 但一回就回3集 過份左dd

引用:
原帖由 Sapphire. 於 2012-6-22 21:02 發表
可以打打下 回憶返4,5集 你話多定吾多 宜家動畫講到487
AB專用拖集數招式.

回億有時係好野黎~補充下d野但係有時回億係囉黎比作者拖劇情用

套野由一開始都有講回憶
睇到呢家都仲係有回憶

引用:
原帖由 Sapphire. 於 2012-6-22 21:02 發表
原來你有睇

引用:
原帖由 峰仔=) 於 2012-6-23 11:29 發表
套野由一開始都有講回憶
睇到呢家都仲係有回憶
都係考慮下睇唔睇好

引用:
原帖由 sM× 於 2012-6-23 11:32 發表
都係考慮下睇唔睇好
睇下囉. 睇睇下或者你會覺得幾好睇;D

d回憶真係幾煩下

引用:
原帖由   ★ckL§ 於 2012-6-23 15:12 發表
d回憶真係幾煩下
咁睇定唔睇好:L:L

反正有400幾集 回憶你可以唔睇的
但你會唔明佢之後講咩囉

發新話題