發新話題

[交流] 綜合動漫吹水帖

[Close]
刀劍又睇左D
吹到入到新GAME仲保留到ASO技能LV
仲諗住睇下佢新手比人屠TIM
不過係幾型

話說C3有香菜
你地有冇諗住去/邊日去?

引用:
原帖由 ★洪九_× 於 2012-2-24 19:52 發表
刀劍又睇左D
吹到入到新GAME仲保留到ASO技能LV
仲諗住睇下佢新手比人屠TIM
不過係幾型
刀劍買左好耐都未有時間睇
加上呢排迷上左爆漫
引用:
原帖由 ★洪九_× 於 2012-2-24 19:54 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=5042088&ptid=472517][/url]
話說C3有香菜
應該去唔到

引用:
原帖由 JustForYou 於 2012-2-24 18:26 發表
不過我覺得呢集雖然happy ending
但係我比較鍾意24集做完結多d~
如果主角係最後死左我會更加鐘意
有主角死既動漫岩我多D

我可是反對主角無敵論/.\

e排聽番狼與辛香料同ef-a tale of melodies d歌
突然好懷舊

melodies諗番起優子既慘況同某d劇情.搞到成個人失落曬
狼辛小說仲要岩岩出完..

奇策士とがめ。

引用:
原帖由 ★洪九_× 於 2012-2-24 19:54 發表
話說C3有香菜
去就CALL我

呢幾日
睇黑岩 罪惡王冠 戰GAY絕唱都睇到我

睇完偽物第8集
me發覺大妹真係好正
奇策士とがめ。

引用:
原帖由 3.14 於 2012-2-27 00:39 發表
睇完偽物第8集
me發覺大妹真係好正
今集真係好SM..個OP都係

...

此作品是由作家長谷敏思和原畫師redjuice合作編著的原創小說『BEATLESS』,目前正於「月刊new type」連載。

好微笑相關商品網址:http://www.nekomagic.com/?p=24562

相關小說網址:http://beatless.jp/

係咪概視感 好似熟口熟面

引用:
原帖由 ★洪九_× 於 2012-2-27 07:30 發表
係咪概視感 好似熟口熟面
你冇睇錯 成個黑祈

作品相關角色介紹:
遠藤荒戶

高中2年級學生,16歲,在新小岩公寓居住,常給妹妹做便當,性格勤快。深夜購物途中與LACIA相遇,成為LACIA的持有者。
# _1 @+ b* T$ ^0 m
遠藤優香

不擅長學習,卻很招人喜歡,14歲,性格淳樸無邪念,卻又意外的堅強。因為遠藤一家只有兄妹兩人居住,荒戶將LACIA帶回家後,優香情緒變得不穩定,哭了出來。

LACIA

持有巨大機械的hIE。眼睛是冰藍色。穿著黑白兩色的連身衣。要求荒戶成為她最初的持有者,能將機械根據需要變換各種形態。

紅霞

紅髮LACIA級別的[type-001]。因研究所爆炸事件而流出的5個無人戰鬥小組的其中一個。能擺動巨大的刀刃或是大砲,用笑臉享受破壞。

LOLI一樣的LACIA級。蕾絲裙是翠綠色的發光體。五彩繽紛的花多是她的機械兵器。戰鬥時候百花綻放,到底她的能力是什麼呢?

9 K. P" H6 I$ ]+ T

女僕裝的hIE,具體信息不詳

不擅長學習,卻很招人喜歡,14歲,性格淳樸無邪念,卻又意外的堅強。因為遠藤一家只有兄妹兩人居住,荒戶將LACIA帶回家後,優香情緒變得不穩定,哭了出來。

返學先

火影我最愛               

發新話題