發新話題

[動畫] 【Naruto 火影忍者】【468-469】【RMVB】

[Close]
引用:
原帖由 ★戀愛_B 於 12/2/2012 01:27 AM 發表

你是誰
不要呃貼好嗎?

唔強 怎做火影?

而且佢能夠打班受傷
唯一一個打傷班,成隻左手冇左
不可1,不可再! 向3分說不! 向滅號說不!
企硬! Take滅號衰硬!

引用:
原帖由 bbwarrior 於 2012-2-12 07:01 發表

如果4代能生存下來, 變得更強大
可惜唔系

引用:
原帖由 bbwarrior 於 2012-2-12 07:01 發表

邊有成隻無左 流血姐
忍無可忍

引用:
原帖由  ゞ.__κJa1. 於 12/2/2012 12:33 PM 發表

邊有成隻無左 流血姐
自己再睇返98

感動的一集

你與我有幾分相似,共存在同一天空下。

引用:
原帖由 bbwarrior 於 2012-2-12 15:55 發表

自己再睇返98
火影既世界 無左 好快又整番
忍無可忍

睇完好想喊囉
好感人

回復 44# 的帖子

唔好引笑ok?

四代嬲果個樣好有霸氣好型>w<

引用:
原帖由 LoNeLy賢 於 2012-2-14 01:37 發表
四代嬲果個樣好有霸氣好型>w
我睇唔出佢嬲
忍無可忍

回復 54# 的帖子

幾時嬲???

我條片係8.34秒 佢向後望果下好鬼有霸氣

回復 57# 的帖子

系惡小小姐

睇完E集的感想

I.終於見識到,9尾到底有幾咁西利,9尾點樣攻擊木業村LA (不過9尾似乎冇佩恩咁勁)
II.終於明白,之前自來也、鼬、班、卡卡西提到9尾攻擊木業村係班既作為的詳細過程係點架LA
III.終於明白第1集,E老卡話父母比9尾殺左個詳細過程係點架LA
IV.終於等到波風水門同班打返場 (之前一直都只係睇網民自創,等等下5小心睇左正式的)
V.終於見到波風水門第1次用螺旋丸LA (5計電影)
VI.終於明白第1集,話四代火影犠性自己條命尼封印9尾到鳴門體內個詳細過程係點架LA,不過第1集似乎忽略左鳴門媽媽
VII.卡卡西有寫輪眼,睇尼帶土係系多過16年前就已經死左
VIII.第2次出現屍鬼封印 (今次係HD版)
IX.最後果幕,媽媽令我地好感動
X.波風水門係第388集,話要係鳴門體內留D查克拉,係9尾伸出8條尾之後出現係佢面前,E集有交代

引用:
原帖由 bbwarrior 於 2012-2-16 21:04 發表
一.終於明白第1集,E老卡話父母比9尾殺左個詳細過程係點架LA
二.終於明白第1集,話四代火影犠性自己條命尼封印9尾個詳細過程係點架LA,不過似乎忽略左鳴門媽媽
三.終於等到波風水門同班打返場(之前一直都只係睇網民自創,等 ...
其實估都估到啦

發新話題