62 12345
發新話題

[動畫] 【Naruto 火影忍者】【468-469】【RMVB】

[Close]

【Naruto 火影忍者】【468-469】【RMVB】

第468-469話

引用:
土豆又把影片限在內地先睇到了
本AC分兩人使用其中一人只會發動漫很少會回覆只在動漫區回覆

蠻感人的
水門用螺旋丸的速度快鳴人好多..
單手又唔洗起手.bt
仲有..鳴人個個唔係四象封印咩?
點解八掛既?

一小時正呀喂
忍無可忍

引用:
原帖由  ゞ.__κJa1. 於 9/2/2012 08:42 PM 發表
一小時正呀喂
WOW! 2集喎!!!! 好爽
不可1,不可再! 向3分說不! 向滅號說不!
企硬! Take滅號衰硬!

WOW正呀 出兩集

最尾個度好感動..
忍無可忍

嗚門個樣幾笑下

回復 7# 的帖子

bb個陣? 面有2個圓圈
忍無可忍

雖然水門和斑的對戰時間很短, 但係十分緊張刺激
九尾的尾獸彈令村內的人無晒辦法, 情況十分恐怖
水門強大在於食腦和速度, 還是少了破壞力龐大的忍術
如果自來也當時都在場, 場面便不會那麼糟
因為自來也的卓羅量在當時的人之中, 應該是最高的一個,
也是唯一一個能單挑九尾的人
最後一句, 鳴人母親的一句:
謝謝你讓水門做你的父親, 你能出生在我們的家庭之中...
可以看得出, 水門和玖辛奈在鳴人體內一直的觀察, 也開始明白鳴人是什麼人轉世而來
點都好, 呢集好感動同埋好好睇

點解有種想喊既感覺架 :Q

出左啦@.@正啊

不過條片好lag
y0

引用:
原帖由 orangejuice 於 9/2/2012 10:08 PM 發表
雖然水門和斑的對戰時間很短, 但係十分緊張刺激
九尾的尾獸彈令村內的人無晒辦法, 情況十分恐怖
如果自來也當時都在場, 場面便不會那麼糟
因為自來也的卓羅量在當 ...
NO! 螺旋丸就係破壞力龐大的忍術(A級忍術)! 不過冇任何元素附加、只係得1粒、仲要冇自然能量,始終係弱左少少
不可1,不可再! 向3分說不! 向滅號說不!
企硬! Take滅號衰硬!

引用:
原帖由 bbwarrior 於 2012-2-9 22:29 發表

NO! 螺旋丸就係破壞力龐大的忍術(A級忍術)! 不過冇任何元素附加、只係得1粒、仲要冇自然能量,始終係弱左少少  ...
但我覺得水門出唔到超大玉螺旋丸, 因為卓羅唔夠用又無仙術
而家鳴人玩尾獸彈, 玩到出神入化, 可想而知威力有幾恐怖,
其實我覺得虛狗炮的名字比尾獸彈好聽

引用:
原帖由 LoNeLy孤獨 於 2012-2-9 22:28 發表
不過條片好lag
我都係聽日睇果然睇好野冇野食係最慘

62 12345
發新話題