發新話題

(2.1.3.5/2.1.4.6) [Coop/Sur] 法頓伺服器RPG Coop01

[Close]
引用:
原帖由 ~煙嵐客〃 於 2011-12-15 19:20 發表

不會, 經驗與每級所需經驗都是固定的, 不會因轉生次數影響經驗值

說真的, 沒有固定時間,
通常開SER時間:
平日星期一至五都是下午4:00至7:00
星期六: 下午12:00至2:00
星期日: 下午2:00至4:00
[強調!!] 只是通常 ...
好易死係電既手上
一電就成班BOT訓低
跟住到初手,中手...
都有1-2個老手未死得去
最後通常都係滅
所以周不時都沖去救援唔理隻大小頓走左去

大家好!我只是1名RPG新手...連SET技去快捷鍵都未識.我又搵極都搵唔到方法-.-請問有冇人可以教下我!

引用:
原帖由 nick980324 於 2011-12-15 20:34 發表
server is always very lag ==
多謝反映, 不過想請問你的isp是甚麼?(例如: 和記/HKBN/PCCW/等等)
引用:
原帖由 tonychau 於 2011-12-15 22:06 發表
好易死係電既手上
一電就成班BOT訓低
跟住到初手,中手...
都有1-2個老手未死得去
最後通常都係滅
所以周不時都沖去救援唔理隻大小頓走左去
也是一個不錯的方法=]
引用:
原帖由 pos743504 於 2011-12-15 22:10 發表
大家好!我只是1名RPG新手...連SET技去快捷鍵都未識.我又搵極都搵唔到方法-.-請問有冇人可以教下我!
請參考1樓的教學, 如果仍然有不明白的地方,
最好在M群找我幫你
M群: [email protected]

開服時間是不定時嗎?
怎我看不到的,你們有定時開服嗎?

引用:
原帖由 ~煙嵐客〃 於 2011-12-16 16:53 發表

多謝反映, 不過想請問你的isp是甚麼?(例如: 和記/HKBN/PCCW/等等)

也是一個不錯的方法=]

請參考1樓的教學, 如果仍然有不明白的地方,
最好在M群找我幫你
M群: [email protected] ...
i am using HKBN

引用:
原帖由 呆呆殺人糖 於 2011-12-17 09:13 發表
開服時間是不定時嗎?
怎我看不到的,你們有定時開服嗎?
請留意#391 http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=326255&page=40#pid4774312
引用:
原帖由 nick980324 於 2011-12-17 11:16 發表
i am using HKBN
那麼問題就不在isp了, 因為我都是用HKBN
可能是個別時段問題吧, 我會留意一下的

強烈要求星期六開放時間由12:00pm~2:00pm 增加至12:00pm~4:00pm

by RPG場新手 歌神鄭軒

引用:
原帖由 導遊珍珍 於 2011-12-17 15:04 發表
強烈要求星期六開放時間由12:00pm~2:00pm 增加至12:00pm~4:00pm

by RPG場新手 歌神鄭軒
抱歉, 可能我表達上有問題= =
應該係:
星期六開SER時間大約係介乎12:00pm~2:00pm
並不是只係開到下午2點= =

1. 玩家名字 : \\\\\Roy/////
2. 職業名稱(連前置職業) : 忍者R改(武士)
3. 目的 : 將原本忍者技能再強化於這個職業
4. 技能名稱 :
(a) 身體強化 [被動]
介紹: 加滿時,攻速上升, 移速上升
(b) 會心一擊 [遺傳]
介紹: 只被動
(c) 毒刃 [主動]
介紹: 目標中毒, 持續扣血, 移速減慢, 15秒
(d) 一閃. 改 [遺傳]
介紹: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX, 目標減慢攻移速, 自身加攻速, 持續5秒後回原位
(e) 嗜血 [被動]
介紹: 每一下攻擊吸取血量

引用:
原帖由 ~煙嵐客〃 於 2011-12-17 15:59 發表

抱歉, 可能我表達上有問題= =
應該係:
星期六開SER時間大約係介乎12:00pm~2:00pm
並不是只係開到下午2點= =
oh,sorry~誤會左@@
PS:我D lv冇哂.....

玩得最high個陣先黎彈壞ser

對於今日開VS出問題一事,
已找出問題所在,
麻煩到各位玩家要洗點好辛苦地點技能點,
真的不好意思
日後會保證不再出問題才開VS的

預告+提醒:
1. 雙倍經驗值及金錢已進行中!!
2. 明天推出聖誕特別版TANK及法頓一家(小大法頓)
擊殺後可獲得獎勵(金錢/EXP/LV/裝備)
有機會獲得聖誕套裝及[飾物] 法頓之吻 (不能從彩卷中抽到)
註: 有聖誕(帽)光環的TANK就是聖誕特別版TANK, 以50%機會出現

回復 387# 的帖子

請問2-2轉職業創作活動,所創作的是在原來的職業上再加上另外一個2轉職業抑或是在原來2轉職業上創作一個「加強版」2轉職業?

請法頓回答我的問題。                 by 夜月天翔

引用:
原帖由 狂月武士 於 2011-12-18 11:31 發表
請問2-2轉職業創作活動,所創作的是在原來的職業上再加上另外一個2轉職業抑或是在原來2轉職業上創作一個「加強版」2轉職業?

請法頓回答我的問題。                 by 夜月天翔 ...
原來的職業上再加上另外一個2轉職業 <-正確
原來2轉職業上創作一個「加強版」2轉職業 <-錯誤
*** 但可以取巧, 不過對評分可能有影響 ***

引用:
原帖由 ~煙嵐客〃 於 2011-12-18 12:09 發表

原來的職業上再加上另外一個2轉職業  
有bug
就係bot掛住係出面 成班友入哂安全屋 一出去就死
結果等左勁耐佢先死
依個情況我遇過2次
有無解決方法?
心0又傳唔到佢入黎...
不如改良下依招
改到可以傳d掛係到既人入黎
(話說尋日既vs又幾好玩 做特感好多經)
by McTony

發新話題