發新話題

[信長之野望] 考TK.TKC 個團既人 三思下人地考團果把尺 係咪公平

[Close]
引用:
原帖由 ○○● 於 2011-9-17 01:53 發表
不如你比個時間我
每日都得  , 你留MSN比我SIN  anytime

大家其實唔洗考xx團 我唔係想唱衰xx團 真係多9魚
我還記得 我們的約定 ;)

真係好矛盾
叫人吾好考   跟住講大篇野
仲話吾係唱衰
好啦有人回post啦
又話人地局外人吾知甘多  甘開post做咩
順者生逆者亡

引用:
原帖由 PlaY★KIss‵ 於 2011-9-17 01:55 發表
大家其實唔洗考xx團 我唔係想唱衰xx團 真係多9魚
你理解能力有問題?  叫人吾洗考= 唱衰?         

你吾知頭吾知路入黎  先叫多9 餘  垃圾playkiss

引用:
原帖由 Xan_W 於 2011-9-17 01:57 發表
真係好矛盾
叫人吾好考   跟住講大篇野
仲話吾係唱衰
好啦有人回post啦
又話人地局外人吾知甘多  甘開post做咩
順者生逆者亡
護主心切, 吾怪你....    究竟真係既順者生逆者亡 係星願定係呢個post 護主犬

哦                    
不如你擺到明話我係唱星願  吹a甘啦

引用:
原帖由 Xan_W 於 2011-9-17 02:08 發表
哦                    
所以話你理解能力有問題,  嚴人寬己咪你呢種卜佳囉

引用:
原帖由 Xan_W 於 2011-9-17 02:08 發表
哦                    
搶住出黎護主,  睇你打團果陣比人吊得興吾興奮

引用:
原帖由 ★DevilKING 於 2011-9-17 02:12 發表

所以話你理解能力有問題,  嚴人寬己咪你呢種卜佳囉
哦                  
幫星願又話護主      幫你就話中肯架啦你e d人見吾少

引用:
原帖由 Xan_W 於 2011-9-17 02:13 發表

哦                  
幫星願又話護主      幫你就話中肯架啦你e d人見吾少
你見到呢個POST  我有講中肯?    講真,  你連RP都未睇 , 已經J住要幫你主人   吾係護主?

引用:
原帖由 ★DevilKING 於 2011-9-17 02:15 發表

你見到呢個POST  我有講中肯?    講真,  你連RP都未睇 , 已經J住要幫你主人   吾係護主?
睇左sor          

引用:
原帖由 ★DevilKING 於 2011-9-17 02:05 發表

你理解能力有問題?  叫人吾洗考= 唱衰?         

你吾知頭吾知路入黎  先叫多9 餘  垃圾playkiss
好心你啦 係咪多9魚大家有眼睇
你估開口埋口垃圾就好威威咩 暑假仲未放夠你? 係時候讀書啦小朋友

我就冇理到你係咪考團個D
如果你係想拎返個公道 吾該比返d態度啦
串77咁 你網絡咪威威聲 我年中都見吾到你尼種人
問心個句你冇敵意洗咁串?你中意可以5認
串人前醒小小啦 19仔

個個入尼吾幫你你都炮佢架啦
e+擺明吾係幫你
吹a?  都吾g你開post有咩意義

發新話題