發新話題

冰鳥 vs [SPY]

[Close]
點講都好, 以冰鳥名義輸了!可算是破了不敗之名

甘到底系spy嬴定輸 有無人正片

引用:
原帖由 -Makiyo.Ka. 於 2011-8-10 09:42 發表
甘到底系spy嬴定輸 有無人正片
好似輸, rp大小 冰鳥個個細d

引用:
原帖由 a40579847 於 2011-8-9 21:20 發表

對 難得見到個理智少少既人

我只針對某些無理的觀點而已
其實都輸了
沒什麼好嘈的.
我只希望其他人唔好再抽我地水
都希望下次比賽可以寫明"可以供兵力/不可以供兵力"
我叫星哥na ^.<

吹到隻星係到扮認真

果然有料

引用:
原帖由 [SPY]-sTar 於 2011-8-10 11:32 發表
其實都輸了
沒什麼好嘈的.
我只希望其他人唔好再抽我地水
都希望下次比賽可以寫明"可以供兵力/不可以供兵力"
拿 利申 我個隻堅唔係有心抽水既 我話我真係未見過kyx 同埋 s 版比賽冇供兵情況出現only 偷雞或者未發現另計啦.......但比賽拎獎個d都冇呢個情況出現. 雖然唔算係供裝或者令到主力肥左姐  假設你出隻毛利打快攻咁計  叫輔手供兵力 係咪15分內出到總先  如果真係呢條例實行既話 我諗好多快攻打法都會改變. 點解比賽快攻d人成日要迫毛利快d出到總?
但整体我覺得你地打成咁真係雖敗尤榮既  第一場就算唔供兵力都係win左8成  但道理就還道理  win就還win 希望你明白我講咩

睇rp既朋友
睇下我地點屠無腦
Singjaiv3v~

好憎d4sor西成日話咩野有腦冇腦 =.=
出硬英=冇腦 冇腦又拎到冠軍 咁你咁有腦又唔見你拎冠軍? 人地拎幾次冠軍  係冇腦架啦 你睇住人地唔用腦拎冠軍又有咩感受 =.= ?
仲有阿 點解輔手一定要出忍出吹箭阿 點解唔玩和泉 補主力血阿? 你死跟人地d玩法咪又係冇腦  好多4sor西都係跟人講冇腦陣冇腦陣 而家玩棄保人地知要玩咩陣破你咩陣 已經係智慧既表現啦 唔好再話咩野冇腦有腦啦 =.= 不過我諗好多人都唔明我講咩架啦=.=   (雖然有d1999)

引用:
原帖由 爽威威 於 2011-8-10 19:38 發表
好憎d4sor西成日話咩野有腦冇腦 =.=
出硬英=冇腦 冇腦又拎到冠軍 咁你咁有腦又唔見你拎冠軍? 人地拎幾次冠軍  係冇腦架啦 你睇住人地唔用腦拎冠軍又有咩感受 =.= ?
仲有阿 點解輔手一定要出忍出吹箭阿 點解唔玩和 ...
你up乜春野阿
無腦陣只係給雙變身一個別名 你憎乜春野??
姐係好似花名一樣 大家叫開就叫架啦 人地叫就  = sor西?

e加有人話冰島玩無腦陣 無技術嬴咩?? 吾明你係到up佢冠軍左幾多次做咩  最後一句 你就真係無腦啦

引用:
原帖由 hhway_熙少 於 2011-8-10 21:16 發表

你up乜春野阿
姐係好似花名一樣 大家叫開就叫架啦 人地叫就  = sor西?

e加有人話冰島玩無腦陣 無技術嬴咩?? 吾明你係到up佢冠軍左幾多次做咩  最後一句 你就真係 ...
你又up乜春阿 咁3變身又叫咩野陣阿? 1.5倍無腦陣阿?  我而家就係問你點解要叫做冇腦陣阿 答丫
即係玩d硬英係咪就唔駛用腦所以叫冇腦陣阿 ?   唔好將19叫法當成係別名啦   我一見到呢隻19叫法我就係好嬲 會無名火起  vlan就係太多你呢隻19 人跟你又跟 人講你又講  完全冇自己思考能力分析能力
最後一句 你就真係無腦啦

引用:
原帖由 hhway_熙少 於 2011-8-10 21:16 發表

你up乜春野阿

e加有人話冰島玩無腦陣 無技術嬴咩?? 吾明你係到up佢冠軍左幾多次做咩  最後一句 你就真係 ...
變身英=無腦陣 傻仔講你又講 抵你一世奶人鞋底啦

引用:

你up乜春野阿

你又up乜春阿 咁3變身又叫咩野陣阿? 1.5倍無腦陣阿?  我而家就係問你點解要叫做冇腦陣阿 答丫
即係玩d硬英係咪就唔駛用腦所以叫冇腦陣阿 ?   唔好將19叫法當成係別名啦   我一見到呢隻19叫法我就係好嬲 會無名火起  vlan就係太多你呢隻19 人跟你又跟 人講你又講  完全冇自己思考能力分析能力
最後一句 你就真係無腦啦

引用:
原帖由 狗爺 於 2011-8-11 11:05 發表

變身英=無腦陣 傻仔講你又講 抵你一世奶人鞋底啦
全世界都講 得你一個唔講 唔知全世界都係傻仔 定係得你一個係傻仔:lol:lol

果然係狗爺 haah

引用:
原帖由 無敵小湯湯 於 2011-8-11 11:55 發表

全世界都講 得你一個唔講 唔知全世界都係傻仔 定係得你一個係傻仔

果然係狗爺 haah
哦 即係d傻仔講又要跟住講 笑能死人咩! 隨波逐流 真係覺得你好可憐

發新話題