發新話題

最強毒王XD 歡迎入黎傾下毒

[Close]
引用:
原帖由 風花│落月 於 2011-8-6 12:38 發表
樓主甘LIKE毒E樣野....難道是毒_?
d毒野6樣有起碼3~4樣冇咩人會用,唔講唔得la....

毒泉增加強暈效果0.5秒 可平行織田被搶果後沒有控場 500->350區域
不喜勿踩
------------------------------分隔線---------------------------------
河豚毒 攻+40 攻擊時令中毒,每秒造成35傷 持續5秒
改為
河豚毒 攻+40->55 攻擊時令中毒+緩慢10%,每秒造成35->40
全能力+5  持續6
------------------------------分隔線---------------------------------
毒弓 敏+30 法+500 可毒箭扣560傷 之後每秒扣50 持續5秒
改為
毒弓 敏+30->25+500->600 可毒箭扣560->550傷 之後每秒扣50->120 持續5->4
另施法時可擊暈1秒
河豚的毒囊 無作用 河豚毒
改為
河豚的毒囊(2個模式)攻擊-> 攻+5 全能力+5 攻速+20%
                                防禦->每秒回復生命6點同回魔+50%

700$->1000$

引用:
原帖由 17946523 於 2011-8-6 14:12 發表
毒泉增加強暈效果0.5秒 可平行織田被搶果後沒有控場
不喜勿踩
河豚毒 攻+40 攻擊時令中毒,每秒造成35傷 持續5秒
改為
河豚毒 攻+40->55 攻擊時令中毒+緩慢10%,每秒造成35->40傷
全能力+5  持續6秒 ...
咁如果聯合買呢

聯合買亦可
但控場變成不是聯合軍的專利

引用:
原帖由 17946523 於 2011-8-6 14:32 發表
聯合買亦可
但控場變成不是聯合軍的專利
嗯..多謝你既提議...順便推post- -"

哇 好多字-.-

點解唔係石川既v_v

點解冇左最上2姬既

毒刀冇得直接買要用河豚的毒囊,河豚毒, 毒介合重好啦

不如其實將毒豚改埋加攻速;慢移速
數字大約加10%攻速同-6%移速!

知唔知信2做咩個個出毒介  因為平啊  350$定唔知450$炸

毒刀 :  太刀+強化鋼+河x毒刀
           毒刀減移速8%
           改為每秒毒70 5秒
           因為毒刀實在太屈

毒泉 : 新增 每秒暈0.05秒 (無視魔免)
          第一波毒泉抗魔免
         中毒 綬慢移速20% 持續6秒
         每秒中毒35 持續5秒
          and 範圍要增加

毒介 : 每秒毒25 持續6秒
河x毒刀 : 每秒毒 50 持續6秒

加幾多攻幾多敏我就唔諗啦
太煩

如果要改既話河豚毒同毒刀既特色一定要有明顯既分別,如果唔係直接出毒刀仲好

引用:
原帖由 ╭☆流星 於 2011-8-6 17:24 發表
毒刀冇得直接買要用河豚的毒囊,河豚毒, 毒介合重好啦
有諗過,水計+??合毒泉
           河豚毒+??合毒刀
但會唔會名刀合得變左合成刀回響太大呢!?

咁又唔好樣樣野要合...
毒泉同水計唔係十分相似
如果毒刀可以合就ookk

發新話題