發新話題

StaRK〞 vs -F.StaR_-G

[Close]
哂錢去埋網吧仲要等左粒幾鐘都冇人應機
唔係仲想我地同你打阿?

已羸??
   。。。

不接納是次比賽, 係未經許可情況下利用其他平台作為VLAN 比賽用途, 不能接受.
另外,
隊伍 B 資料97-F.StaR_-G

未有發現隊員中有任何一個AC 被扣分/封.

回復 18# 的帖子

不是他們的ac 是他們的ip               

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2011-7-11 01:40 發表
不接納是次比賽, 係未經許可情況下利用其他平台作為VLAN 比賽用途, 不能接受.
另外,
隊伍 B 資料97-F.StaR_-G

未有發現隊員中有任何一個AC 被扣分/封.
星期六有隊員pm左你問得唔得 星期日都未應 到今日先應
西利

回復 19# 的帖子

已經重覆查明, 無任何被封.
如有, 請注明AC 名.

我都需要休息同處理私人事, 需要24小時待候你嗎?

回復 21# 的帖子

咁好啦 就算去左ggx果場唔計
但對面琴日約好左5點 我地等左成粒鐘都未出現 呢筆又點計?

回復 21# 的帖子

本人的確未能使用vlan平台
登入的時候 就彈了一句 你的電腦不允許登入!

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2011-7-11 12:39 發表
已經重覆查明, 無任何被封.
如有, 請注明AC 名.

我都需要休息同處理私人事, 需要24小時待候你嗎?
okok 但對面約好唒時間又唔應機 我地d人仲要專登去網吧等
咁又點計

今天晚上/明天會一並處理.到時會有結果.

23# 並未發現有被封紀錄, 請PM 我.

本身昨日約6點,回家後發現隊員未約對面已經向對方道歉

回復 26# 的帖子

道歉有咩用
本身話5點至6點 點知去到6點9都仲有人回應
我地仲特登去網吧開機 仲要哂錢+時間等你地 點知你地潛哂水
所以唔會再打

回復 27# 的帖子

時間係約6點我回到家已經馬上向你們道歉,加上岩岩先話打番依家又唔再打?到底係點講清楚唔該

道左歉啦仲想點
咁岩岩又話打, 呢家又唔打, 咁呢條數你地又想點計 ?
[/url]

抱歉
我地冇應承你話打

發新話題