31 123
發新話題

魔獸版CS大賽

[Close]

魔獸版CS大賽

由於vLan銀行將賬戶匯款手續費率升至為1000‰
所以此活動將會取消進行。

魔獸版CS大賽現已接受報名!

一:前言
此比賽乃本團舉辦的,
目的係想與各位此圖玩家交流一番
比賽將會以4vs4型式進行,
是次比賽冠軍將獲得VLAN金錢
希望各位玩家踴躍參與比賽。

二:報名內容
1.是次比賽將會以小隊型式對戰,每隊均需有4名隊員(不設後備隊員)
2.每一位玩家只能為一個團隊出賽
3:每隊報名費用50蚊VLAN錢(行政費
)
4.參賽隊伍請跟以下格式在本貼回復:
戰伍名稱:
成隊名單(VLAN完整AC名):1:XXX 2:XXX 3:XXX 4XXX
MSN(只需其中一位成員):

三:比賽模式
1.比賽將會以淘汰賽模式進行

四:獎金
冠軍:3000蚊VLAN錢

五:比賽日期
待定......

比賽地圖在本貼3#

亞軍季軍有d咩
有技術沒品=廢!

遊戲地圖:  (供各位練習)
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

睇來今次我同峰都要出手了, 3000 係一隊平分? (我諗都係)

有無寵精比賽同LTD比賽架..   

引用:
原帖由 呀東☆ 於 2011-7-5 02:08 發表
睇來今次我同峰都要出手了, 3000 係一隊平分? (我諗都係)

有無寵精比賽同LTD比賽架..   
3000一隊
寵精同LTD我地仲未接觸過呢2張地圖

1.是次比賽將會以小隊型式對戰,每隊均需有4名隊員(不設後備隊員)
2:每隊報名費用50蚊VLAN錢(行政費)
3.參賽隊伍請跟以下格式在本貼回復:
戰伍名稱:
成隊名單(VLAN完整AC名):1:FiNaL◎峰2:Rs-LuN 3: 呀東☆4 剎那F塞爾
MSN(只需其中一位成員): [email protected]

我們要出手了         

神手一出 誰與爭勝
冠軍我拿下了
唔會向vlan既惡勢力低頭

引用:
原帖由 KaIHaNg 於 2011-7-5 12:55 發表
神手一出 誰與爭勝
冠軍我拿下了
我志在必得

引用:
原帖由 FiNaL◎峰 於 2011-7-5 04:15 發表
2:每隊報名費用50蚊VLAN錢(行政費)
3.參賽隊伍請跟以下格式在本貼回復:
戰伍名稱:
成隊名單(VLAN完整AC名):1:FiNaL◎峰2:Rs-LuN 3: 呀東 ...
我岩岩先發現隻k又打錯字

要諗埋戰隊名稱

戰伍名稱:cs盃1-冠軍
成隊名單(VLAN完整AC名):1:畢打飛機人 2:dick11dick 3:Hello-Kitty 4:Air-MaX
MSN(只需其中一位成員):[email protected]

逼我出手

引用:
原帖由 畢打飛機人 於 2011-7-5 13:18 發表
戰伍名稱:cs盃1-冠軍
成隊名單(VLAN完整AC名):1:畢打飛機人 2:dick11dick 3:Hello-Kitty 4:Air-MaX
MSN(只需其中一位成員):[email protected]
我冇話同你組啵

回復 10# 的帖子

唔諗又點?

講真..我一出手.....嬴硬...
叫我盲追哥

31 123
發新話題